19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bahtiyar Ölmez dizisi neden final yaptı?

Bahtiyar Ölmez geçtiğimiz gün ekrana gelen son bölümü ile ekranlara veda etti. Dizi izleyicileri Bahtiyar Ölmez dizisi neden final yaptı? sorusuna yanıt arıyor.

25 Mart 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bahtiyar Ölmez dizisi neden final yaptı?

Yapımcılığını Nehir Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı, kadrosunda Yetkin Dikinciler, Hande Şubaşı, Semih Öztürk, Güven Hokna, Orhan Aydın, Serkan Kuru, Umut Oğuz, Ali Çatalbaş’ın yer aldığı dizi Bahtiyar Ölmez 19.final bölümünde izleyiciyi ekrana kilitledi. Aksiyon-komedi türündeki Bahtiyar Ölmez’in 19.son bölümünde Bahtiyar, Anıl ve Memduh birbirine düşmüştür. Aralarındaki sorunları çözemezler. Anıl ve Memduh sokağa düşer. Memduh'un baba olma hevesleri kabarır. Bu heves Anıl ve Memduh'u iyice uçuruma sürükler. Anıl ve Memduh bir başlarına çaresiz debelenirken, Bahtiyar ve Aylin de Rıfat'ın servetinin peşindedir. Anıl ve Memduh'la, Bahtiyar ve Aylin'in yolları hiç beklenmedik bir yerde kesişir.

BAHTİYAR ÖLMEZ 19. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bahtiyar Ölmez 19.bölüm 24 Mart 2018 Cumartesi akşamı ekrana geldi.

"Ya benimsin, ya kara toprağın..."

Bahtiyar Ölmez dizisinde bu hafta; Bahtiyar, Anıl ve Memduh birbirine düşmüştür. Aralarındaki sorunları çözemezler. Anıl ve Memduh sokağa düşer. Memduh'un baba olma hevesleri kabarır. Bu heves Anıl ve Memduh'u iyice uçuruma sürükler. Anıl ve Memduh bir başlarına çaresiz debelenirken, Bahtiyar ve Aylin de Rıfat'ın servetinin peşindedir. Anıl ve Memduh'la, Bahtiyar ve Aylin'in yolları hiç beklenmedik bir yerde kesişir. Yolların kesiştiği noktada hiç umulmadık bir gerçek gün yüzüne çıkar.
 

BAHTİYAR ÖLMEZ 18.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahtiyar Ölmez 18.bölüm 17 Mart 2018 Cumartesi akşamı ekrana geldi.

Rıfat harekete geçiyor!

Bahtiyar Ölmez son bölümde; Anıl kendini hastanede bulur, ama gördüğü rüya onu bambaşka âlemlere savurur. Aylin, Handan ve Çağla'yı evden göndermek için Bahtiyar'la birlikte yeni bir taktik geliştirir. Ancak bu taktik hiç beklenmedik sonuçlara gebedir. Öte yandan Rıfat harekete geçmiş, planını yapmıştır. Bahtiyar, Anıl, Memduh'u birbirine kırdıracaktır. Rıfat'ın planı tıkır tıkır işler. Rıfat'ın planı sonucu Anıl ve Memduh uyuşturucu işine bulaşır, Bahtiyar bunu öğrenince Anıl ve Memduh'la karşı karşıya gelecektir.


 

BAHTİYAR ÖLMEZ GENEL KONUSU NEDİR?

Eski İstanbul semtlerinden birinde mukim kendi halinde mütevazı bir yaşantısı olan Bahtiyar Ölmez, babasının mezarcılık işlerinde çalışır. Görevi cenaze nakil aracı şoförlüğüdür. Ne ki hayatının sonuna dek bu işi sürdürmek istemez. İşte tam da bu sebeple, beklenmedik bir anda karşısına çıkan eski bir dostunun “deve kuşu çiftliği” teklifine balıklama atlar.