19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm 2.fragman- Alper Leyla'yı bırakıyor!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat son bölümü ile ekrana geldi. Rüzgar'ın kaybolmasıyla yıkılan Leyla ve Onur'un oyununa gelen Alper arasındaki mesafe iyice açılıyor. Tanrıverdi'nin anlattıklarından sonra Alper Leyla'nın peşini bırakıyor.Bana Sevmeyi Anlat 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Hakverdi döndü!

2 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:

Bana Sevmeyi Anlat Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Son bölümde Alper Hakverdi ile buluştu. Bir anda Hakverdi'nin karşısında gören Alper'in şaşkınlığı duyduklarından sonra daha da artıyor. Hakverdi başına gelenleri anlattığı gibi, Alper'in Leyla'dan uzak durması gerektiğini söylüyor. Alper de Leyla'dan uzak durması gerektiğini sonunda kabulleniyor.

 

BANA SEVMEYİ ANLAT 10. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

 

Haşmet ise kendisine hala yakınlaşmayan Leyla'nın eve dönmesi için haince bir plan gerçekleştirdi. Rüzgar'ı kaçıran Haşmet Leyla'yı evine getirmeyi başardı. Bu oyunda ona yardım eden Onur hem Leyla'nın hem de Alper'in hayatını yerle bir etti. Canan ise Leyla'nın görüntülerini Haşmet'e yolladı ancak elinde olmayan duygular onu Leyla'ya çekmeye devam ediyor. İzleyenleri ekrana kilitleyen Bana Sevmeyi Anlat 4 Kasımda yayınlanacağı 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Hakverdi döndü! Şimdi ne olacak?

 

 

 BANA SEVMEYİ ANLAT 10. BÖLÜM FRAGMANI