20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm 2. fragmanı- Alper ve Leyla başbaşa

Fox TV’de yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat Cuma akşamı izleyiciyi yine ekrana kilitledi. Son bölümd Canan'ın Leyla'ya kurduğu tuzakla bitti. Yeni bölüm fragmanında ise Alper ve Leyla baş başa. Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

27 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Bana Sevmeyi Anlat 9. yeni bölüm 2. fragmanı- Alper ve Leyla başbaşa

Bana Sevmeyi Anlat konusu ve oyuncuları ile çok sevildi. Yayınlandığı ilk günden beri seyircinin beğenisini kazanan dizide sular durulmadığı gibi tempo da her bölüm artıyor. Bana Sevmeyi Anlat da Leyla ve Alper’in görüntüleri damga vurdu. Canan Leyla'nın görüntülerini Haşmet'e izletmedi ama Haşmet'in içine şüphe düşürdü. Cnana Leyla'ya bir oyun oynadı ve Leyla ile Alper başbaşa kaldılar. Kulübede beraber bir gece geçirecek ikili yüzleşecekler. Bana Sevmeyi Anlat dizisinin 9. bölümüne ait iki fragman da yayınlandı.

 

BANA SEVMEYİ ANLAT 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

BANA SEVMEYİ ANLAT 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Hakverdi'nin yaşadığında şüphe eden babası , rüyasında mı yoksa gerçekten mi Hakverdi'yi gördü. son bölümde Canan geçmişini hatırladı ve izleyici geçmişte neler olduğunu öğrendi. Haşmet'in evine giden Canan Salih ile karşılaşacak mı, Engin Leyla ile Alper'i bir arada yakalayacak mı, yeni bölümde belli olacak.