18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bir Zamanlar Çukurova 28. Son bölüm ortalık karışıyor! Bir Zamanlar Çukurova 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukurova’nın en büyük, geniş ailelerinden Aladağların hikayesini anlatan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyicileri yine büyük heyecan sardı. Bir zamanlar Çukurova’nın 28. bölümünde Hünkar ve Fekeli’ye ateş açan kişi emniyette Hünkar ile yüz yüze geliyor. Saldırıyı yapanb kişi emniyette Fekeli’nin onu ekmeğinden ettiğini söylüyor. Ayrıca Hünkar'ın orada olduğunu da bilmediğini söylüyor.Neden teslim edildiği sorulan kişi Fekeli’den korktuğunu ve devlet tarafından korunmak için teslim olduğunu söylüyor. Ancak tam o sırada Fekeli geliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 28. Bölümde neler oldu? 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

12 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bir Zamanlar Çukurova 28. Son bölüm ortalık karışıyor! Bir Zamanlar Çukurova 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
 
 
ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da 28. son bölüm heyecanı yaşandı. Reytinglerde zirveye oynayan Bir Zamanlar Çukurova 28.son bölümde dün akşam ortalık karışıyor. Takipçileri “Bir Zamanlar Çukurova 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusuna yanıt arıyor. Bir zamanlar Çukurova’nın 28. bölümünde Hünkar ve Fekeli’ye ateş açan kişi emniyette Hünkar ile yüz yüze geliyor. Saldırıyı yapanb kişi emniyette Fekeli’nin onu ekmeğinden ettiğini söylüyor. Ayrıca Hünkar'ın orada olduğunu da bilmediğini söylüyor.Neden teslim edildiği sorulan kişi Fekeli’den korktuğunu ve devlet tarafından korunmak için teslim olduğunu söylüyor. Ancak tam o sırada Fekeli geliyor. Hakkında Fekeli’nin evini basıp Yılmaz’ı vurduğuna dair şikayet olan Demir gözaltına alınıyor. Ancak Demir'i şikayet eden Yılmaz ya da Fekeli değil. Fekeli ve Yılmaz olmadığı için Demir serbest bırakılmıyor. Bu duruma itiraz eden Demir savcıdan tokat gibi bir cevap alıyor. Beyliği burada işlemiyor ve nezarete atılıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 28. Bölümde neler oldu? 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Bir Zamanlar Çukurova dizisi 29. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜM İZLE

İŞTE BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 

Çukurova'da son bölümde nefesler tutuldu. Atv'nin Perşembe akşamları birinciliği kimseye kaptırmayan dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28. yeni bölümde ortalık karışıyor.Ailesini karşısına alarak Yılmaz'ın evlilik teklifine evet diyen Müjgan'ı, daha yüzüğü takar takmaz acı bir sürpriz karşıladı. Yılmaz'ın arabasını bozduranın Demir olduğunu öğrenen Züleyha, Adnan bebekle beraber konağı terketti ve soluğu Yılmaz'ın evinde aldı! Yılmaz, önce mutluluğun sonra da acının her halini kendisine yaşatan Züleyha'yı evine alacak mı? Hem de böylesine önemli bir gecede... Şermin ve Yaman Ailesi restleşmesi nereye gidiyor? Yamanlar'ın kendisini akrabalıktan çıkardığını gazetedeki ilandan öğrenen Şermin misilleme yaptı. Ertesi gün, Şermin de bu külfetten kendisini kurtaran Yaman Ailesi'ne teşekkür etti. Konağını Yılmaz'a satan Şermin'in bir sonraki adımı ne olacak? Fekeli ile kendisine açılan yaylım ateşinden, oğlu Demir Yaman'ı sorumlu tutan Hünkar haklı mı? 
 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir’in Yılmaz’ı öldürmekten vazgeçmediğini öğrenen Züleyha son noktaya geliyor ve kendini Yılmaz’ın kapısında buluyor. Hünkâr, Züleyha’nın yokluğunu fark ediyor. Hatta oğlu ile beraber gittiğini de anlıyor. Yılmaz, Müjgân ile nişanlandığı gece kapısında oğlu ile beraber Züleyha’yı buluyor. Bu karşılaşma onun için büyük şoka neden oluyor. Züleyha’nın bu gelişi Demir’i delirtmeye yetiyor. Silahını kapan Demir, kendini Fekeli’nin evinin önünde buluyor. Birden silahlar konuşur oluyor. Demir ‘yanındaki benim karım benim çocuğum diyerek’ havaya ateş açıyor.

Züleyha Hızlı Karar Vermek Zorunda

Çıkan çatışmanın ortasında kalan Züleyha ve Adnan bebeği Yılmaz sararak korumaya çalışıyor. Ağlayan Züleyha’yı eve alıyor. Müjgân da bu anlara tanık oluyor. Silah seslerinden çok korkan Müjgân sevdiği adamın, Züleyha’yı sardığını gözleri ile görerek büyük bir yıkım yaşıyor. Demir’in adamlarının gelişi ile çatışma daha da büyüyor. Züleyha bebeği ile dışarı fırlıyor. Hünkâr da orada ve Züleyha’ya doğru koşuyor. Ama Yılmaz onu kolay kolay bırakmaya niyetli değil.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ KONUSU

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çukurova’nın en büyük ailelerinden Aladağların hikâyesi anlatılacaktır. Hünkâr Aladağ kocası öldükten sonra çiftliği ve malları tek başına idare etmiştir. Hünkâr hanımın tek oğlu ise Demir’dir. Demir hâkimiyeti seven bir adamdır ve annesinden işleri devralmak ister; ancak tam bu sırada Demir Züleyha adında bir işçi kıza âşık olur. Züleyha’yı kadını yapmak isteyen Demir Züleyha’nın başka bir adama âşık âşık olduğunu öğrenir. Züleyha ve abisi Yılmaz işçi olarak geldikleri bu bölgede çalışmaya başlar; ancak onlar bir zalimden kaçıp gelmiş ve burada dikkat çekmemek için kardeşiz demişlerdir; aslında Züleyha abisi olarak tanıttığı Demir’e Demir’de Züleyha’ya ölümüne sevdalıdır. Demir Züleyha’yı elde etmek için zorlarken Yılmaz Demir’i öldürmek ve ondan kurtulmak ister ancak bunu başaramaz. Züleyha istemese de Hünkâr onu sevdiği adamı öldürtmekle tehdit eder ve Züleyha sevdiği adam yaşasın diye Demir ile evlenmeyi kabul eder.

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI

Vahide Gördüm Perçin (Hünkâr)

Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur ve 53 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı. Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır.

Hünkâr güçlü bir kadındır. Kudretidir; meşhur Aladağ Çiftliği’nin sahibidir. Hünkâr ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmıştır. Gücü ve vicdanı arasında zor kararlar alması gerekecektir. Oğlunun ve ailesinin itibarını korumak için sevenleri ayırmak zorunda kalacak. Oğlunu evlendirmek ve erkek torun sahibi olmak onun için çok önemlidir.

Murat Ünalmış (Bir Zamanlar Çukurova Demir)

Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur ve 37 yaşındadır. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır.  Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir.

Demir Aladağ Çiftliği’nin sahibi Hünkâr’ın oğludur. Çiftliğin varisidir. Annesinin yardımcısıdır çiftlikte annesinden hâkimiyeti almak ve kendi imparatorluğunu kurmak ister. Uçmayı çok seven Demir her şeye hâkim olmayı çok sever. Demir âşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze almıştır. Züleyha’ya ilk görüşte âşık olur ve ona saplantılı şekilde bağlanır.

Uğur Güneş (Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz)

Uğur Güneş Diriliş Ertuğrul dizisinin Ataşlı oğlanı Tuğtekindir; olmadı İsimsizler dizisinin Kaymakam Fatihidir. Son yıllarda başarısını ispatlamış aranan bir başroldür. 1987 Ankara doğumlu genç oyuncu sadece 31 yaşındadır.  Urfalıyam Ezelden dizisinde canlandırdığı Çetin karakteri ile ilk olarak tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunudur başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir.

Yılmaz; Züleyha’ya delicesine âşık olan bir adamdır. Yılmaz sanayide çalışmaktadır. Bir ustasından başka kimsesi yoktur. Yılmaz sevdiği kadını korumak için Züleyha’nın namusuna göz diken adamı öldürür ve katil olur. Yılmaz ve Züleyha İstanbul’dan kaçar ve Adana’ya yerleşir. Adana’da Yamanların konağını amele olarak girerler ama Yılmaz kaçak olduğu için sözlüyüz diyememiştir kardeşi demiştir. Demir bey ise Züleyha ve Yılmaz aşkını fark etmiş ve onları ayırmak için elinden geleni yapmıştır. Yılmaz ve Demir Züleyha için büyük bir mücadeleye girişmiştir.

Hilal Altınbilek (Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Yaman)

Hilal Altınbilek Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat vererek hayatımıza dahil olmuş güzel oyuncudur. Son olarak yine Avşar filmin çektiği Çocuklara Dokunma filminde rol almıştır. İdo Tatlıses ile bir aşk yaşamış ve uzun süre magazin gündemlerini meşgul etmiştir. 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Züleyya kimsesi olmayan Anne babası ölmüş güzel bir kızıdır. Züleyha’nın kumarbaz ve şerefsiz bir abisi vardır o da üvey abisidir. Züleyha kendisi gibi fakir olan Yılmaz’a tutulmuş ve ona güvenmiştir. Züleyha bir gün ya Yılmaz ölür ya da Demir ile evlenirsin tehdidi ile karşılaşır ve sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapsetmek zorunda kalır.

Turgay Aydın (Bir Zamanlar Çukurova Sabahattin)

Son olarak Hatırla Sevgili, O Hayat Benim, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol almıştır.  Turgay Aydın yarı Alman’dır. Almanya doğumludur be 47 yaşındadır. Alman Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Umuda Kelepçe Vurulmaz’da Gardiyan Nizam isimli ile tanınmıştır.

Sabahattin bir doktordur. Şermin denen Allah’ın belası bir kadınla evlidir. Şermin’e katlanabilmek için sürekli içer. Şermin’inden kurtulmak en büyük dileğidir.

Bülent Polat (Bir Zamanlar Çukurova Gaffur)

8 Mart 1979 da Tunceli’de doğan Bülent Polat 39 yaşındadır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Bülent Polat Zaza asıllıdır. Meslek hayatına tiyatro oyunları ile başlayan Bülent Polat Avrupa Yakası’nda Şehsuvar (Şesu) karakteri ile ünlendi. Son olarak Kertenkele: Yeniden Doğuş (Yılmaz) rolü ile beğeni topladı. Karagül dizisinde hayat verdiği Sabri karakteri de unutulmazları arasına girdi. Amerika oyunculuk ve dil eğitimi aldı ve bulundu süre boyunca da bar işletmeciliği yaptı. 

Gaffur Demir’e âşık olan Gülten’in abisidir karısının adı ise Saniye’dir. Çiftliğin kahyasıdır. Çiftlikte her işi takip eder. Gaffur özünde iyi bir adamdır ama Demir’in çiftlikte yerine geçeceğini düşünür bu nedenle de askerde tertipi olan Demir’e kötü davranır.

Sibel Taşçıoğlu (Bir Zamanlar Çukurova Şermin)

28 Temmuz 1976 da Bursa da dünyaya gelen Sibel Taşçıoğlu 42 yaşındadır. Oyunculuğun yanında seslendirme sanatçısı olarak da görev yapmaktadır. Bursa Devlet Tiyatrosunda meslek hayatına başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Medcezir dizisinde Nevin karakterine hayat verdi ve ünlendi. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem Gülbahar Sultan’ı ve Kehribar Sanem’i olarak izleyicisi karşısına çıktı. Özellikle Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Sevda karakteri ile yükseliş yaşamıştır.

Şermin Demir’in kuzenidir. En az demir kadar bu imparatorluktan pay isteyen ve sürekli Hünkâr ile yarış hainde olan güzel bir kadındır. Kocası Sabahattin’den bir kızı vardır ve bir gün kızın bu toprakların Hünkâr gibi kraliçesi olmasını ister. Şermin’in aklı sadece kötülüğe çalışır. Amca çocuklarıdır Demir ile.

Selin Yeninci (Bir Zamanlar Çukurova Saniye)

Rengârenk Dizisinde Neşe olarak tanındı. 1988 İstanbul doğumlu olan Selin Yenici 30 yaşındadır ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Son olarak Star Tv de izlenme rekorları kıran Avlu dizisinde de Merve karakterine hayat vermiştir. İlk olarak 2014 yılında Olur Olur filmi ile kariyerine başlamıştır. 1,64 cm boyunda ve 54 kg’dır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye Gaffur’un eşidir. Gaffur’a sadık bir kadındır ancak cilvesinden de geçilmez.  Abisinin kardeşi Gülten ile birlikte yaşarlar ve bir çiftlikte aşçı olarak çalışır. Saniye mutfakta bir düzen kurmuştur. Züleyha’nın mutfakta her işe karışması ona hakaret gibidir. Hünkar’ın sağ koludur.

Serpil Tamur ( Bir Zamanlar Çukurova Haminne)

1944 yılında Yunanistan’ın Rodos adında doğan Serpil Tamur 74 yaşındadır. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Son olarak Hayat Güzeldir dizisinde Lamia karakterine hayat vermiştir. Aslında Serpil Tamur’un en çok popüler olmasına Kurtlar Vadisi Pusu dizisi de Polat Alemdar’ın annesi Nazife karakteri neden olmuştur. 10 sezon Kurtlar Vadisi serilerinde yer almıştır.

Hünkâr Yaman’ın annesidir. Haminne yaşlılıktan bazen kafası gidip gelen bir kadındır. Zamanında Süadiye’nin en güzel kızı olmuştur. Artık bakıma muhtaç ve yaşlı bir kadındır. Züleyha’yı çok gelini olarak görmek ister.

Kadim Yaşar (Bir Zamanlar Çukurova Kuyu)

Kadim Yaşar son olarak Servet dizisinde rol almıştır. 1976 Muş doğumlu olan Kadim Yaşar 42 yaşındadır ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro mezunudur. Kayıt Dışı, Paramparça ve Tatar Ramazan dizisi yer aldığı önemli projelerdir 

Selin Genç (Bir Zamanlar Çukurova Gülten)

Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Selin Genç 2016 yılında Murder Ballad oyunu ile izleyicisi karşısındadır.

Gülten Demir’e âşık bir köylü kızıdır. Büyük bir çiftlikte abisi Gaffur ile birlikte yaşar. Evlenmeyi çok isteyen saf bir kızdır.

Polen Emre (Bir Zamanlar Çukurova Fadik)

Polen Emre yeni bir oyuncu muhtemelen de amatör bir isim zira onunla ilgili intetnet ortamında hiç bir bilgiye ulaşamadık.

Fadik mutfakta Saniye ile birlikte çalışmaktadır. Fadik geldiği günden beri Züleyha’nın amacının mutfaklarını ellerinden almak olduğunu düşündüğü için Züleyha’yı sevmez.

Kerem Alışık (Bir Zamanlar Çukurova Fekeli)

5 Haziran 1960 da İstanbul’da doğan Kerem Alışık oyuncu Sadri Alışık’ın babası ve yine büyük oyuncular Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’da çocuğudur. Sibel Turnagöl olan evliliğinden bir oğlu vardır. Gençlik yıllarında profesyonel olarak Üsküdar’da futbol oynamıştır. Son dönemde Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Ayhan karakteri ile çok beğenmiştir. Kara Kutu dizisinde Başkomiser Tekin’e hayat verse de dizi tutmamıştır. 2016 de bir Cem Yılmaz filmi olan Arif V 2016’de rol almıştır Hababam Sınıfı Askerde filminde Sabit’i canlandırmıştır.

Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova dizisine 4. bölümden sonra diziye dâhil olacak. Fekeli hapishane mahkûm olarak Yılmaz ile tanışacak ve çıkan af ile birlikte yılmaza yardım edecek

Mustafa Açılan (Bir Zamanlar Çukurova Veli)

Mustafa Açılan son olarak Babamın Günahleri dizisinde yer almıştır. 1987 doğumludur ve 31 yaşındadır. İlk olarak Kanıt Ateş Üstünde dizisinde Ozan karakterine hayat vermiştir.  Veli Züleyha’nın üvey abisidir. Kumar borcu yüzünden kardeşini istemediği bir adama satar

Ebru Aytemur (Nihan)

Ebru Aytemur 25 Nisan 1988 İstanbul doğumludur ve 30 yaşındadır. Uludağ Üniversitesi İktisat mezunu olan güzel oyuncu oyunculuk dersleri de almıştır. Ebru Aytemur’un en çok tanınmasına neden olan dizi ise Ekip 1 dizisi olmuştur. Nizama Adanmış Ruhlar ve Kanıt: Ateş Üstünde yer aldığı diziler arasındadır. Ebru Aytemur Bir Zamanlar Çukurova dizisine konuk oyuncu olarak gelecektir.

Nihan Züleyha’nın arkadaşı olarak aralık ayında Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosuna dahil olacak. Nihan’ın gelmesi ile uzun süredir morali bozuk olan Züleyha Nihan’ın hayatına girmesi ile tekrar gülecek.

Yeliz Doğramacılar (Bir Zamanlar Çukurova Füsun)

Yeliz Doğramacılar 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur ve şu anda Nevzat Arman ile evlidir ve iki oğlu vardır. Yeliz Doğramacılar Hayat Bilgisi dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra ise Muhteşem Yüzyıl ve Görüş Günü Kadınları dizilerinde yer almıştır.

Füsun Şermin’in en yakın arkadaşlarından biridir. Füsun Şermin ve Veli arasında bir aşk yaşanacağından adı kadar emindir. Çok fark ettirmese de çok lafçı ve güvenilmez biridir.

Kadim Yaşar (Bir Zamanlar Çukurova Cengâver)

Kadim Yaşar 1976 yılında Muş’ta dünyaya gelmiştir ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak 2018 de Servet dizisinde Kuyu karakteri ile yer almıştır. Özellikle Paramparça dizisinde Doktor Emir Taşkın rolü ile 3 sezon yer almıştır. Yer aldığı önemli projeler arasında Urfalıyam Ezelden ve Kayıtdışı gibi diziler de vardır.

Cengâver aslında Demir’in en yakın arkadaşı dostudur ama Demir’in arkasından iş çevirme potansiyeli yüksek güvenilmeyen bir adamdır. Sürekli Demir’e yakın olmak ve ondan faydalanmak ister.