19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bizim Hikaye 30.bölümde Barış kurtuluyor

Barış hayati tehlikeyi atlatıyor. Filiz bu kaza sonrasında Barış olmadan yaşayamayacağını iyice anlıyor. Ayla ve Servet ise atağa geçiyor. Ayla'ya göre oğullarını geri kazanmanın yolu Filiz'den kurtulmaktır.

20 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bizim Hikaye 30.bölümde Barış kurtuluyor

Bizim Hikaye Dizisinin 29. Bölümünde Neler Oldu?

Ömer elmaslara giderek yaklaştığını hissetmektedir. Bir plan yapar ancak planı beklediği gibi sorunsuz devam etmez. Ömer bu aksilik yüzünden küçük bir sinir krizi geçirir. Filiz'e kendini kötü göstermemek içinse tekrar iyi ve anlayışlı iş veren kimliğine bürünür. Diğer yandan Tufan herkesi bir araya getirerek özel bir gece düzenler Ferda'dan boşanabilmiştir nihayet ve Tülay'a beklediği evlenme teklifini yapar. Araları soğuk olan Filiz ve Barış bu gece sayesinde birbirlerine yakınlaşma fırsatı bulurlar. Fikri ise Barış'ın başına bela olur. 

30. Bölümde neler oldu?

Barış hayati tehlikeyi atlatıyor. Filiz bu kaza sonrasında Barış olmadan yaşayamayacağını iyice anlıyor. Ayla ve Servet ise atağa geçiyor. Ayla'ya göre oğullarını geri kazanmanın yolu Filiz'den kurtulmaktır. Bunu sağlayabilmek için Ayla kocasından yardım ister. Cemil ise mahalleye geri dönerek Filiz'e musallat olunca Fiko ve Ayşe bir plan yapar. Cemilden sonsuza kadar kurtulmak için yaptıkları bu plan ufak tefek aksiliklerle sekteye uğrar. Polis'e yakalanan kurnaz ikili'nin başına gelenler ise merak konusu. Diğer yandan Barış ve Filiz'in mutluluğuna yine gölge düşecektir çünkü Servet onlara tatsız bir sürpriz yapmak için kolları sıvar.