16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Bizim Hikaye dizisinde Elibollar’ı zor günler bekliyor

Bizim Hikaye, 31.son bölümünde bu hafta Evlerine el konulduğunu öğrenen Elibollar’ı zor günler beklemektedir. Barış babasının bu hareketine çok sert tepki verir.

27 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bizim Hikaye dizisinde Elibollar’ı zor günler bekliyor

Bizim Hikaye,dizisinde Filiz ise ilk defa bu kadar çaresiz hissetmektedir. Artık elinden bir şey gelmediğini düşünen Filiz’i ayakta tutan, sevdiklerinin ve Barış’ın desteği olur. Başlarını sokacak yeni bir ev bulana kadar Filiz ve kardeşleri birbirlerine destek olarak bu zor zamanları atlatmaya çalışırlar.Elibollar’ın başına gelenleri sonradan öğrenen Cemil artık mahallede hakkında konuşulanlardan bıkmıştır. Filiz’le bu durumu düzeltmesi için konuşurken Filiz beklenmedik bir çıkışla tüm mahalleyi şaşırtır. Artık iyice deliye dönen Cemil, kendisine yapılanların bedelini ödetecektir.

 Bizim Hikaye'nin bu haftaki bölümünde ise; Aile içinde bazı sıkıntılar baş gösterir. Eve gelen polis eşliğindeki avukat mahkemeden alınmış tahliye emri olduğunu söyler. Barış ise bu durumun babasından kaynaklandığını öğrenir öğrenmez onu vazgeçirmek için yüzleşmeye gider. Ancak babası bu işten vazgeçmeye niyetli değildir. Yalnızca oğlunu Filiz'den kurtarmanın derdindedir. Filiz ve kardeşleri evi boşaltırken Barış bu sahneye daha fazla göz yumamaz ve babasına istediğini verir. Eğer Filiz ve ailesini rahat bırakırsa her istediğini yapacağını söyler. Tam bu esnada Fikri içeri girer ve Servet'in karşısına dikilir.


Bizim Hikaye, Dizisinin 30. Bölümünde Neler Oldu?

Bizim Hikaye, Barış Hülya ile yaptığı kaza sonrasında hayati tehlikeyi atlatıyor. Bu kaza sayesinde Filiz Barış olmadan yaşayamayacağını iyice anlıyor. Ayla ve Servet ise oğullarını Filiz'den kurtarmanın yollarını arıyor. Bunun için bir plan yapan Ayla kocası Servetten yardım istiyor.