19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bizim Hikaye son bölüm heyecanlandırdı

Bizim Hikaye dizisi 52.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Bizim Hikaye son 51.bölüm FOX TV izleme linki dizi izleyicileri tarafından araştırılıyor.

14 Aralık 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bizim Hikaye son bölüm heyecanlandırdı

Bizim Hikaye son bölümü, oyuncu kadrosu, hikayesi ve yeni bölüm fragman görüntüleri ile ilgili yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevile dizisi Bizim Hikaye dizisi 51.son bölümünde bu hafta; Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır.

Bizim Hikaye oyuncuları arasında, Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a ile birlikte Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor.

BİZİM HİKAYE 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye dizisi 52.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

BİZİM HİKAYE 51.BÖLÜMÜNDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Bizim Hikaye 51.son bölümünde bu hafta; Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır.

 

Barış’ın hem aileyi, hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken, Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar, Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken, bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.