25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanında Su neler yapacak?

Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Bodrum Masalı son bölüm heyecanlı dakikalara sahne oldu. Son bölümde Evren'le ipleri koparan Gözde 15. yeni bölümde neler yapacak? İşte, 15. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanında Su neler yapacak?

Bodrum Masalı 15. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Bodrum Masalı son bölüm heyecanlı dakikalara sahne oldu. Son bölümde Evren'le ipleri koparan Gözde 15. yeni bölümde neler yapacak? Bodrum Masalı son bölüm için kullanılan sosyal medya hashtagi #elveda oldu. Kelebek mutluluğu Yengeç'te mi buldu? Ateş'in umutsuzluğu ise izleyenleri üzdü. Gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, merak edilen detaylar.

BODRUM MASALI SON BÖLÜM ÖZETİ

Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır. Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir.