25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bodrum Masalı yeni bölümde Aslı büyük gerçekle yüzleşiyor

Kanal D'nin pazar akşamlarına damgasını vuran Bodrum Masalı dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde büyük sürprizlere sahne olan dizide Faryalı tüm gerçekleri öğrendi.

20 Ocak 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bodrum Masalı yeni bölümde Aslı büyük gerçekle yüzleşiyor
Pazar akşamlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı'nın 20. yeni bölüm fragmanı Kanal D'de yayınlandı. Son bölümü şaşırtan gelişmelere sahne olan dizinin yeni bölümü takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Faryalı, Yıldız'ın ve Evren'in sakladığı gerçeği öğrendi. Şoka giren Faryalı Yıldız'dan bunun hesabını sordu. Uzay, doğum günü partisi bahanesiyle dost düşman herkesi evinde topladı. Kuzey Işıkları’nın, Aslı ile ilgili önemli planları vardır. Peki, Bodrum Masalı'nın 22 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ipucu verecek yeni bölüm fragmanı.
 

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Yıldız ile Evren boşanıyorlar!
 
Faryalı teknesi patlayan Süha Reis’i beklemeye devam etmektedir. Kuzey Işıkları’nın Uzay olduğunun ortaya çıkmasının ardından Aslı ve Ateş gerginlik yaşar. Alara da bir yandan Uzay’ı Aslı’ya yardım etmekten vazgeçirmeye çalışır.
 
Gözde karnındaki bebeği de kullanarak Evren’i geri kazanma planını başlatır. Evren boşanma davası duruşması için geldiği adliyede ailesini ikna etmeyi dener, Ergüvenler duruşmada büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Uzay ilk denemede başarısız olsa da Aslı’ya annesini bulma konusunda yardım etmekte kararlıdır.
 

BODRUM MASALI SON BÖLÜM KANAL D'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...