19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

BÖRÜ dizisinde olaylı sahne

BÖRÜ dizisi 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayına giren son bölümde olaylı sahneler ekrana geldi...

23 Mart 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
BÖRÜ dizisinde olaylı sahne

BÖRÜ dizisi 5.yeni bölüm fragmanı ve 4.son bölüm detayları haberimizde. Dizinin bu haftaki son bölümünde Hiç beklemedikleri bir kaynaktan, İstanbul'un en tehlikeli mahallelerinden birinde, terör örgütüne dolaylı yoldan destek veren nakliyecileri ele geçirmek için BÖRÜ operasyon hazırlıklarına başlar. Kemal, artan bilgi kirliliğine karşı Turgut Başkan'ın uzun zamandır mücadele ettiği karanlıklar sarmalına yanında sadece Turan gibi dengesiz biriyle girişmek zorundadır.

Kenan Tümer (Hüseyin Avni Danyal), Öykümüz başlamadan birkaç ay önce evinde intihar etmiş şekilde bulunan, görünüşe göre hakkındaki suçlamaları kendine yediremeyen ve şerefi uğruna hayatına son veren Üç Başkan'dan sonuncusu. Kemal Boratav'ı teşkilat içinde yetiştiren, Asena Tümer'in de babası olan kayıp, trajik bir kahraman.

Gökçe Demir (Özge Gürel) F16 savaş uçağı pilotu. Fevriliği ve inisiyatifi eline almasıyla bilinen genç bir üsteğmen. DAĞ film serisine imza atan Alper Çağlar/Çağlararts ile Doruk Acar/Insignia ortaklığının, Star Yapım ile yeni ortaklığıyla hayata geçecek olan BÖRÜ ekrana yeni bir soluk getiriyor.

BÖRÜ 5.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BÖRÜ 5.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman videosu yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.



BÖRÜ’nün oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak.