20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde Derin'in kararı ne olacak

Bu Şehir Arkandan Gelecek heyecan dolu son bölüm atv'de takipçileriyle buluştu.

29 Mart 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde Derin'in kararı ne olacak
Bu Şehir Arkandan Gelecek 13. bölümü yayınlandı.  Bu Şehir Arkandan Gelecek son bölümde, Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir.
 

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 
''Biz sebep olduk! Bizim yüzümüzden oldu...''
 
Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit'in Derin'e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar. Yiğit ise bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır. Aslı hastanede gözünü açtığında Ali'nin, Derin'i bırakıp kendisine koştuğunu öğrenir ve umutlanır. Tekin ise kızını Ali'ye emanet ederek büyük bir hata yaptığını düşünür ve yeniden Derin'i, Ali'den uzaklaştırmaya karar verir.

 

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM ATV'DE

 
Polis, Seyit'i yakalar, o konuştuğu takdirde başta Tekin olmak üzere birçok kişinin başı derde girecektir. Seyit, hapiste can güvenliği için tedbirini çoktan almıştır. Şahin, Ali ve Derin'in de cesaretlendirmesiyle Nesrin'e karşı büyük bir adım atmaya karar verir. Ancak sonuç umduğu gibi olmayacaktır. Bora'nın şüpheli davranışları Rauf'un dikkatinden kaçmaz. Bora'yı takip eden Ali, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Aslı ve Derin arasındaki giderek artan gerilim, Aslı'nın dengesini tamamen kaybetmesine neden olur.