18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Çarpışma dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çarpışma bu akşam neden yok? Çarpışma dizisi 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 6.son bölüm Show Tv izleme linki dizide neler yaşandı?

11 Ocak 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Çarpışma dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çarpışma dizisi normalde her hafta Perşembe günleri saat 20.00'de SHOW TV ekranlarında oluyor. Ancak dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Çarpışma'nın 6. son bölümü ekrana geldi. Planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar.

Çarpışma yeni bölümünü izlemek için ekran başına geçen izleyiciler için kötü haber. Çarpışma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin son bölümünde Adalı, Zeynep ve Galip'e Veli'yi yakalamak için kurduğu olanı anlattı. Meral'ın eline geçen videoyu Cemre'ye izletmesi Cemre'de şok etkisi yarattı. Adalı ekibinin onlarca kişiyle girdiği kavga heyecanı yükseltirken, Veli'nin Zeynep'e zorla ateş ettirdiği sahne nefes kesti.

ÇARPIŞMA DİZİ SON BÖLÜM

ÇARPIŞMA 7. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çarpışma'nın bu akşam yayınlanmayan7. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama gelmedi. Yukarıda da belirttiğimiz gibi dizinin reklam anlaşması tamamlandığında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecektir. Çarpışma 7. yeni bölümü ile ilgili detaylı bilgi gelir gelmez, ayrıntılar haberlerimizde olacak.

ÇARPIŞMA BU AKŞAM NEDEN YOK?

Çarpışma'nın bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayın akışında bulunmayınca, izleyiciler dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Her sene yeni yıla girilirken, diziler için yapılan reklam anlaşmaları yenileniyor. Bu sürecin işleyişine bağlı olarak diziler 1 ila 3 hafta boyunca yayınlanmayabiliyor.