20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Cennetin Gözyaşları'nda Cennet şoke oldu

Cennetin Gözyaşları 12. bölümde; Arzu ve Cengiz, Rıza'nın ölümünden kendilerinin suçlanacağını düşündüğü için dönüşü olmayan bir hataya bulaşırlar.

12 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Cennetin Gözyaşları'nda Cennet şoke oldu

Cennetin Gözyaşları'nda Selim, Nilgün'ün Cennet'i kaçırtıp, öldürmeye çalıştığını öğrenmiştir artık. Ailesini affetmeye niyeti yoktur Selim'in. Şu anda da tek destekçisi Cennet'tir. Ama Rıza'nın kaybolduğu haberi onlara da ulaşır. 

Cennetin Gözyaşları oyuncu kadrosu; Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimlerden oluşuyor.

 

Cennet'in Gözyaşları 12.bölüm özet

 

"Varlığın rahatsız ediyor beni!"

Rıza Bey'in ölümüyle ailedeki tüm dengeler değişmiştir. Arzu arkasında duran en büyük destekçisi Rıza beyi kaybetmenin zorluğuyla uğraşırken bir yandan da aldığı tehditler hayatını kabusa çevirmiştir. Peşlerinde birilerinin olduğun biliyordur ama kim olduğu konusunda en ufak bir bilgisi yoktur. İçine düşeceği tehlikeden habersiz şimdilik bu belayı başlarından atmak derdindedir. Ne var ki hesaplarında olmayan bir şey olur. Sema, Arzu ve Cengiz'in foyasını ortaya çıkarmak üzeredir...

 

 

Diğer tarafta ise Selim, Cennet ile ilişkisini bir sonraki evreye taşımaya hazırdır. Sevdiği, güvendiği kadınla hayatını birleştirmek istiyordur ama Melisa'yı kimse hesaba katmamıştır. Selim ile ilgili sırrı öğrenen Melisa elindeki en büyük kozu kullanmaya hazırdır.