24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Cennetin Gözyaşları 15.bölümde Kaya ortaya çıkıyor

Kaya'nın ortaya çıkışı bütün dengeleri alt üst edecektir.

15 Ocak 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Cennetin Gözyaşları 15.bölümde Kaya ortaya çıkıyor

Başrollerin yanı sıra oyuncu kadrosunda Güler Ökten, Ebru Destan, Yusuf Akgün, Zehra Yılmaz, Hazım Körmükçü, Ali İpin, Süeda Çil, Sencan Güleryüz, Çiçek Acar, Ebru Nil Aydın, Oktay Çubuk ve Sude Nur Yazıcı’nın yer aldığı Cennetin Gözyaşları yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

 

CENNETİN GÖZYAŞLARI 15.BÖLÜM ÖZET

"Benim canımı bir daha acıtamazsınız!"

Kaya'nın ortaya çıkışı bütün dengeleri alt üst edecektir. İlk önce Cennet'in karşısına çıkan Kaya, kızının güvenini, kalbini kazanmak ister ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Hayatının en büyük sırlarından biriyle yüzleşen Cennet etrafında güvenebileceği, acısını paylaşacağı birini ister. Bunun için de Selim'in kapısını çalar ve en büyük darbeyi o taraftan yer. Melisa ile Selim'in birlikte olduklarını öğrenir.

Selim, Melisa ile birlikte olduğunu sandığı için Cennet'in en zor zamanlarında yanında olamıyordur. İçinde sıkışıp kaldığı bu durum, ailesi ile olan kopuş Selim'i çaresiz bırakmıştır. Ne var ki yaşadıkları yaşayacaklarının yanında hiçbir şeydir…

 

 

CENNETİN GÖZYAŞLARI DİZİSİ KONUSU

Annesi tarafından yıllar önce terikedilen Cennet isimli genç bir kızın hayat hikayesi konu ediliyor. Gözü yaşlı Cennet'in başrol oyuncusu Berk Atan ile tanışmasından sonra hayatında değişiklikler yaşanacak.

 

CENNETİN GÖZYAŞLARI OYUNCU KADROSU

Esra Ronabar-Arzu Soyer

Arzu son derece cazibeli, hırslı, oldukça akıllı ve sezgileri kuvvetli bir kadındır. Yaşadığı acı travma, hayata ve kendine duyduğu öfke, bastırmaya çalıştığı duyguları ve unutmaya çalıştığı geçmişi, Arzu'nun hayatta tam anlamıyla mutlu olmasına hep engel olmuştur. Bu yüzden gerçek anlamıyla mutlu olmayı beceremediği için hep doyumsuzdur. Daha başarılı, daha çok güç, daha çok takdir edilmek, içindeki boşluğu doldurmak adına hep daha fazlasını ister hale gelmiştir.

 

Almila Ada-Cennet Yılmaz

Üniversiteden birincilikle mezun olmuş, başarılı, azimli, çok zeki bir kızdır Cennet. Üstelik çok da güzeldir. Genelde canlı, enerjik, neşeli görünür.

 

Berk Atan-Selim Arısoy

Genç yaşta iş alanında önemli başarılara imza atmış yakışıklı bir adamdır. Çalışkan karizmatik, duygusal, güvenilir, dürüst ve ahlaklı biridir. Sakin bir yapısı vardır. Giyim kuşamına özen gösterir.

 

 

Hazım Körmükçü-Mahir Soyer

Soyer ailesinin ilk oğludur. Sema'nın ilk göz nuru ve Rıza'nın kurduğu imparatorluğunda baş veliahtıdır. Duygusal bir adamdır. Özgür bir ruha sahiptir.

 

 

Yusuf Akgün-Orhan Soyer

Soyer ailesinin, uçarı, ilk bakışta sorumsuz gibi görünen ama pratik çözümlerle iş bitiren enerjik ve yakışıklı oğludur. Giyimine, dış görümüne son derece önem verir. Lükse ve spor arabalara düşkündür. Kadınlarla arası çok iyidir. Kalıcı ilişkilerin peşinde değildir.

 

Zehra Yılmaz-Melisa Soyer

Melisa, Soyer ailesinin biricik güzel kızı, gözbebeğidir. Anne babası tarafından son derece şımartılarak büyütülmüştür. Mahir'in kızına düşkünlüğü her kız babası gibidir ama Arzu'nun Melisa'ya düşkünlüğü başkadır. Dışa dönük, arkadaş canlısı, gezmeyi, eğlenmeyi, hayatı seven bir kızdır. Kıskanç ve bencildir.

 

Gül Ökten

TRT’nin klasikleri arasında sayılan dizisi Bizimkilerin Kızıl lakaplı doktor Türkan’ı Güler Ökten 14 Kasım 1941 yılında Isparta’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Devlet Konservatuvarında okuyan Güler Ökten’in sayısız film ve dizi tecrübesi vardır. Yaprak Dökümü dizisinde Cevriye rolüyle akıllardan çıkmayan Güler Ökten, 1964 yılında yönetmen Zeki Ökten ile evlenmiş olup, eşinin 19 Aralık 2009 tarihinde ölümüne kadar evli kaldı.

 

Yusuf Akgün- Orhan Soyer

Orta ve lise öğretimini Bilge Kagan Lisesi'nde yaptı. Lisede Shakespeare'in Bir Yaz Gecesi Rüyasi'nda Lysander roluyle sahneye çıktı. Provaları bitiremeden tiyatrodan kovuldu. Ancak katıldığı bir kaç provada oyunculuğu sevdi ve ertesi yil oynadığı Hababam Sınıfı'nda Akil Hoca roluyle ödul aldı. Liseyi tiyatro sayesinde bitirdi.

2003 yilinda Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro Bölümü'nü burslu kazandı. 2004 yılında Ortaoyuncular'da Ferhan Şensoy'un asistanı olarak çalıştı. Ilk filmi Balans ve Manevra'ya Engin Cezzar'in tavsiyesiyle dahil oldu.