20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Cennetin Gözyaşları 6. yeni bölümde neler yaşanıyor?

Cennetin Gözyaşları yeni 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cennetin Gözyaşları son 5. Bölüm izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Cennet karakterini canlandıran Almila Ada ve Selim karakterine hayat veren Berk Atan’ın yer aldığı dizide annesi tarafından terk edilen Cennet isimli genç bir kızın duygu dolu hayat hikayesine aktarılıyor.Cennet’in Gözyaşları son 5. Bölüm izleme linki haberimizde sizlerle.

23 Ekim 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Cennetin Gözyaşları 6. yeni bölümde neler yaşanıyor?

Cennetin Gözyaşları 6. Yeni bölüm fragmanı ve Cennetin Gözyaşları son 5. Bölüm izleme linki araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda Almila Ada, Esra Ronabar, Berk Atan, Hazım Körmükçü, Yusuf Akgün, Zehra Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizi her Pazar saar 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor. Cennet’in Gözyaşları son bölümde Annesiyle karşı karşıya gelen Cennet'in hayalleri başına yıkılır. Annesi zannettiği kadından duyduğu sözler, Cennet'in gözyaşlarını daha da derinleştirir. Hastaneden taburcu olan Mukaddes uzun bir süre yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalır. Cennet ona bebek gibi bakar. Mukaddes konuşamadığı için o gece Arzu'yla aralarında geçen hiçbir şeyi anlatamaz. Cengiz, Cennet'in Arzu'nun kızı ve Selim'in de yetimhaneden arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra o da Arzu gibi Cennet'i hayatlarından uzak tutmak için planlar yapar.

 

CENNET’İN GÖZYAŞLARI SON BÖLÜM ÖZETİ

"Cennet yetimhanedeki kızmış!"

Annesiyle karşı karşıya gelen Cennet'in hayalleri başına yıkılır. Annesi zannettiği kadından duyduğu sözler, Cennet'in gözyaşlarını daha da derinleştirir. Hastaneden taburcu olan Mukaddes uzun bir süre yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalır. Cennet ona bebek gibi bakar. Mukaddes konuşamadığı için o gece Arzu'yla aralarında geçen hiçbir şeyi anlatamaz. Cengiz, Cennet'in Arzu'nun kızı ve Selim'in de yetimhaneden arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra o da Arzu gibi Cennet'i hayatlarından uzak tutmak için planlar yapar.