25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cesur ve Güzel 16. bölüm 2. fragmanı son bölüm STAR TV'de

Cesur ve Güzel son bölüm Star TV’de izleyicilerle buluştu. Cesur ve Güzel son bölüm Tahsin Korludağ’ın gözaltına alınması ile nefes kesen bir konuyla ekranlara geldi. Cesur ve Güzel 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel son bölüm izleme linki haberimizde bulunuyor.

2 Mart 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:

Cesur ve Güzel son bölüm ardından Cesur ve Güzel 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV’de yayınlanan Cesur ve Güzel, Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olma özelliği taşıyor. Başrollerinde birbirinden ünlü oyuncuların bulunduğu Cesur ve Güzel son bölümde, Tahsin Korludağ’ın gözaltına alınması bir kasırga etkisi yaratırken Cesur’la Sühan’ın arasındaki korları da tekrar alevlendirdi. Cesur ve Güzel 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen yeni bölümün fragmanı.

 

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM (15.BÖLÜM) ÖZETİ

 

Tahsin Korludağ’ın gözaltına alınması bir kasırga etkisi yaratırken Cesur’la Sühan’ın arasındaki korları da tekrar alevlendirir. Demir parmaklıkların arkasına giren Tahsin büyük bir öfkeyle Cesur’la ödeşeceğini haykırırken bu ateşi canlı tutmaya kararlıdır.

Özgür kalan Rıza sonunda kendisinden çalınan yılların hesabını sormak için beklediği şans eline geçer. Eski dostları sayesinde dışarıdaki hayata alışırken Cesur’a yaklaşmayı kafasına koyar. Çiftlikte yaşanan bir talihsizlik sonucu, olaylar Cahide’nin kontrolünden çıkar. Bu durum başta Hülya dahil herkesin panik olmasına neden olur. Cahide artık yolun sonuna geldiğinden neredeyse emindir.

Cesur çok önemli bir kararın arifesinde, Sühan’dan büyük bir iyilik ister. Bu ona olan sonsuz güveninin de kanıtıdır. Sühan yeni bir kavşakla karşı karşıyadır ve seçeceği yol Cesur’un da geleceğini belirleyecektir.

 

 

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM İZLE - STAR TV

 

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI KİMLERDİR?

CESUR ALEMDAR (KIVANÇ TATLITUĞ)

Yakışıklı ve gizemli bir genç adam olan Cesur Alemdaroğlu, Korludağ’a geldiğinde kafasında babasının çalınan hayatını geri almak vardır. Cesareti ve kararlılığıyla Korludağ’da yıllardır süregelen düzenin değişeceğini ilan eder. İlk başlarda umursamaz, zengin bir çapkın gibi görünen Cesur’un hayatında aşktan ve paradan çok daha önemli şeyler olduğu zaman içinde anlaşılacaktır. Her hamlesini dikkatle ve bir savaşçı gibi planlayan Cesur’un, en büyük mücadelesi her şeye rağmen, söz geçiremediği kalbiyle olacaktır.

SÜHAN KORLUDAĞ (TUBA BÜYÜKÜSTÜN)

Genç, başarılı ve güçlü bir kadın olan Sühan, babası Tahsin Korludağ’ın göz bebeğidir. Kendi yetiştirdiği çiçeklerden ürettiği ünlü bir parfüm markasının sahibidir. Damarına basılmadığı sürece sakin ve sevimli bir yapıda olan Sühan gerektiğinde dikenlerini çıkarmaktan çekinmez, ne de olsa o babasının kızıdır. Cesur’un hayatına girmesiyle, Sühan’ın dünyası alt üst olur. Bu gizemli adam ona varlığından haberdar olmadığı duyguları hissettirecek, Cesur'la birlikte geçmişin sırlarına doğru bir yolculuğa sürüklenirken güvendiği her şeyi sorgulayacaktır.

TAHSİN KORLUDAĞ (TAMER LEVENT)

Korludağ Kasabası'nın en büyük toprak sahibi, ve kurucusudur. Ailesini büyütmek kök salmak tutkusunun en büyük sebebi köksüz olmasıdır. İstanbul'un hemen kenarında vaktiyle türlü şekilllerde sahip olduğu arazilerle kendine bir imparatorluk kurmuştur. Birdenbire hayatlarına giren Cesur Alemdaroğlu ile kısa sürede bir güç savaşı içine girer. Cesur’a ne kadar öfkelense de onun mertliğinden, zekasından ve dik duruşundan etkilenir.

RIZA (YİĞİT ÖZŞENER)

‘Kaybedenler Kulübü’ filminde Nejat İşler’le başrolü paylaştıktan sonra daha geniş kitlelerce tanınan oyuncu Yiğit Özşener, 'Cesur ve Güzel'in oyuncu kadrosuna katıldı.

Üç yıldır ekranlardan uzak olan Özşener, dizide Nihan Büyükağaç’ın canlandırdığı Adalet karakterinin yaklaşık 30 senedir hapiste yatan gizemli ağabeyi 'Rıza' karakterini canlandıracak.

Dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde Rıza'nın yüzünü görmeden hikayesine tanık olan seyirciler, gizemli karakterin kimliğini 15. bölümde öğrenecek.

Hapishaneden nakli sırasında firar eden Rıza, yeni bölümde Korludağ Kasabası'nın, özellikle Tahsin (Tamer Levent) ve Adalet'in korkulu rüyası olacak.