24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Cesur ve Güzel yeni 5. bölüm 2. fragmanı son bölüm Star'da

Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İntikam ve romantizm dolu dizi Cesur ve Güzel'in yayınlanan son bölümünde, Cesur ve Sühan ilk öpücüğünün etkisi devam etmektedir. “İlk Öpücük” ailesinin intikamını almak için yola çıkan Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtıdır ancak ikisi de, o anın büyüsünden kurtulmakta güçlük çeker. Cesur ve Güzel 5. yeni bölümünde neler yaşanacak? Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanları, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

7 Aralık 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Cesur ve Güzel yeni 5. bölüm 2. fragmanı son bölüm Star'da

Cesur ve Güzel 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV’nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel son bölümde nefes kesti. Cesur ve Sühan arasındaki öpücüğün etkileri devam ederken, ilişki yeni bir boyut kazandı. Banu ise Cesur’u kaybetme korkusuyla sinsice planlarını sürdürdü. İşte, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı ve Cesur ve Güzel son bölüm izleme linki.

CESUR VE GÜZEL 8 ARALIK PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 20.00'DE STAR'DA...

 

 

CESUR VE GÜZEL 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Sühan ilk öpücüğünün etkisi devam etmektedir. “İlk Öpücük” ailesinin intikamını almak için yola çıkan Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtıdır ancak ikisi de, o anın büyüsünden kurtulmakta güçlük çeker. İkilinin her geçen gün yaklaştığını hisseden Banu, Cesur’u kaybetme düşüncesiyle hareket geçer ve Sühan’ı ondan uzak tutmak için bir oyun oynar ve amacına ulaşır. Gördüğü manzara sonrasında Cesur ve Banu’nun özel bir gece geçirdiğini düşünen Sühan, yeniden Bülent ile yakınlaşır. 

Bülent, Cahide’nin büyük sırrına erişen ilk kişi olur. Bir yandan hamilelik oyunu oynayan, diğer yandan da aileyi karıştıran Cahide, Sühan’ı Cesur ile ilgili doldurmaya devam eder. Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden almak için büyük oyununu oynarken Sühan ise bulduğu ipuçlarının peşine takılır.