25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cesur ve Güzel final yaptı

Dizi her Perşembe saat 20.00’da ekranlara geliyor. Star TV’nin sevilen dizisinin başrollerinde Tuğba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ oynuyor. Oyuncu kadrosunda ise Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Gözde Türkpençe, Sezin Akbaşoğulları gibi isimler yer alıyor. Cesur ve Güzel final detaylarını haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

28 Haziran 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Cesur ve Güzel final yaptı

Star Tv’de yayınlanan dizinin başrollerinde Tuğba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ, oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Gözde Türkpençe, Sezin Akbaşoğulları gibi isimler yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ Cesur karakterini, Tuğba Büyüküstün ise Sühan karakterini canlandırıyor. Cesur ve Sühan’ın yaşadıkları izleyicilere her bölümde ayrı bir heyecan yaşatıyor. Final öncesindeki bölümde Rıza’nın hala hayatta olduğu öğrenildi. Cesur ve Sühan’ın mutluluğu Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıydı. Diziyle ilgili tüm detaylara final bölümünün yayınlanmasının ardından ulaşabilirsiniz.

 

CESUR VE GÜZEL FİNAL BÖLÜMÜ NELER OLDU?

Sühan üzerinde doğru yürüyen Rıza'ya cam sapladı ve yaraladı. Rıza'nın korkunç tuzağı yüzünden Sühan vuruldu ve komaya girdi. Doktor bebeğin alınması gerektiğini, doğumun Sühan için bir şok etkisi oluşturacağını söyledi. Cesur'un bu bebeğin doğarken Sühan'ı da hayata döndüreceğine inancı tamdı. Tahsin bebeğin alınmasını istedi ama Cesur buna izin vermedi. Nitekim Cesur haklı çıktı ve Sühan bebeğin doğumuyla beraber hayata geri döndü.