24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Cesur Yürek 19. bölüm fragmanı son bölüm Show TV'de

Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek son bölüm heyecan dolu bir konuyla daha ekranlardaki yerini aldı. Cesur Yürek son bölüme, Kirve'nin zekice planları ve Tatar Ahmet'le girdiği savaş damga vurdu. Cesur Yürek son bölüm izleme linki ve 19. yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

2 Mart 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Cesur Yürek 19. bölüm fragmanı son bölüm Show TV'de

Cesur Yürek son bölüm Show TV'de izleyicilerle buluştu. Cesur Yürek son bölüm ardından Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek son bölümde neler yaşandı? Dizinin 23 Şubat akşamı yayınlanan son bölümünde, Atilla Binbaşı’nın peşinden giden Ömer, öğrenecekleri karşısında büyük şok yaşadı. Kirve ve Tatar Ahmet’in savaşında Ömer’in yapacağı tercih tüm dengeleri değiştirdi. Cesur Yürek dizisinin 2 Mart 2017 Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen fragman.

CESUR YÜREK SON BÖLÜM (18.BÖLÜM) ÖZETİ

Ömer hayati bir seçim yapacak! Ömer ve Tatar Ahmet, Kirve’nin zekice planı karşısında büyük şok yaşarlar. Geçmiş hesapları açan Kirve, kendi konseyini kurmak için harekete geçer. Kirve’nin arkasındaki güçler karşısında Ömer ve Tatar Ahmet’i zorlu bir oyun bekliyordur. Atilla Binbaşı’nın peşinden giden Ömer, öğrenecekleri karşısında büyük şok yaşar. Kirve ve Tatar Ahmet’in savaşında Ömer’in yapacağı tercih tüm dengeleri değiştirecektir… 

 

CESUR YÜREK SON BÖLÜM İZLE - SHOW TV

 

CESUR YÜREK DİZİSİ KONUSU

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.