18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Cesur Yürek 9. yeni bölüm 2. fragmanı son bölüm Show'da

Ekranların aksiyon dolu dizisi Cesur Yürek 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek son bölümde kan davasının fitili ateşlendi. Ömer'in savunmasız babasını köşeye sıkıştıran Bozdoğan'lar, çaresiz adamı gözlerini kırpmadan öldürdü. Ömer'in acısını dindirecek tek gelişme Ferhat Bozdoğan'ın ölmesi olacaktır. Cesur Yürek 9. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Cesur Yürek 9. yeni bölüm 2. fragmanı son bölüm Show'da

Ekranların aksiyon dolu Show TV dizisi Cesur Yürek 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek 9. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Cesur Yürek son bölümde kan davasının fitili ateşlendi. İşte son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı. Son bölümde Ömer babasının intikamını almak için yemin etti. İntikam ateşiyle tutuşan Ömer'in neler yapacağı büyük merak konusu.
 

CESUR YÜREK 9. YENİ BÖLÜMÜ 8 ARALIK 2016 PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 20.00'DE SHOW TV'DE...

 

CESUR YÜREK 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

CESUR YÜREK SON BÖLÜM ÖZETİ

Ömer'in savunmasız babasını köşeye sıkıştıran Bozdoğan'lar, çaresiz adamı gözlerini kırpmadan öldürmüştür. Cesur Yürek 8. bölüm fragmanında babasının öldüğünü duyan Ömer, bunu Bozdoğan'ların yaptığını duyunca gözlerinden alevler çıkmaya başlamıştır. Artık onu dindirecek tek gelişme Ferhat Bozdoğan'ın ölmesi olacaktır.

 

CESUR YÜREK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

CESUR YÜREK KONUSU

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.