25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Çoban Yıldızı final Çoban Yıldızı son 17. bölüm FOX’ta Zühre öldü mü?

Çoban Yıldızı 17. son bölüm ile ekranlara veda etti. Çoban Yıldızı final bölümünde neler yaşandı? Zühre öldü mü, Seyit ile Zühre sonunda birbirine kavuştu mu? FOX’un Ürgüp’te çekilen ve kısa sürede sevilen dizisi Çoban Yıldızı yapımcıları şok bir hareketle final kararı almışlardı. Ekran macerası yalnızca 17 bölüm süren dizi çekildiği mekanlar, oyuncular ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmişti.

24 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Çoban Yıldızı final Çoban Yıldızı son 17. bölüm FOX’ta Zühre öldü mü?

Çoban Yıldızı final bölümü 22 Haziran akşamı FOX’ta yayınlandı ve ekran macerasına son noktayı koydu. Çoban Yıldızı son bölüm nefes kesti, Seyit’in Ürgüp’e dönmesi büyük bir sürpriz oldu. Zekkar belasından kurtulmaya çalışan Zühre ve Seyit bunda başarılı olabildiler mi? Ürgüp’te çekilen ve konusuyla dikkatleri üzerine toplayan dizinin yayını yalnızca 17 bölüm sürdü ve istenilen etkiyi sağlayamayınca final kararı alındı.

 

Çoban Yıldızı final bölümünde Seyit Zühre'yi kurtardı.

 

 

 

ÇOBAN YILDIZI SON BÖLÜM ÖZETİ

Zühre ve Seyit, Zekkar’ın tuzağına düşmüştür. Fikret, Zekkar’a inansa da Seyit’in sağlam delilleri vardır. Bu defa Fikret, Zekkar’ın yaptıklarını yanına bırakmamaya kararlıdır. Ürgüp’e gitmeden Zekkar’a hayatının dersini verir. Bu olay Ali ile Zekkar’ın da arasını açacaktır. Seyit’in öğrendiği bilgiler onu Ürgüp’e gitmeye zorlar. Ürgüp’teki konakta ise Zühre’nin başı derttedir...

 

ÇOBAN YILDIZI SON BÖLÜM İZLE FOX TV

 

ÇOBAN YILDIZI KONUSU

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir.

Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşırlar. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. Özgürlükleri sevdalarıdır artık.

%C3%87oban+Y%C4%B1ld%C4%B1z%C4%B1+final+%C3%87oban+Y%C4%B1ld%C4%B1z%C4%B1+17.+son+b%C3%B6l%C3%BCm+FOX%E2%80%99ta

Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, her şeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. 

 

Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.