23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Çukur dizisinde neler oluyor?

Çukur dizisi 18. bölümünden ilk sahne yayınlandı! Çukur 18. bölümünden ilk sahnede yer alan görüntülere göre Selim vuruluyor.

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Çukur dizisinde neler oluyor?

Çukur dizisi 17.son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardında dizi severlerle buluşması beklenen Çukur 18.yeni bölüm fragmanı ise henüz ekrana gelmedi. Ancak her hafta olduğu gibi yeni bölüm ile ilgili ufak bir sahne (Sneak Peek) adı altında yayına girdi. Çukur dizisi 18.yeni bölüm ilk sahnesinde Selim, telaşla Yamaç’ı eve götürmek isterken Medet’i görüyor.

Çukur 18.yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu mu Çukur 17.son bölümde Vartolu öldü mü dizi izleyicileri tarafından araştırılyor. Gerilim aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Çukur 17. son bölüm izleme linki ve 18.yeni bölüm fragmanı haberimizde. Show TV’nin reytingleri alt üst eden ve her Pazartesi seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi “Çukur”un 17. bölüm fragmanı yayınlandı.

Her dizisi efsane kategorisine giren Ay Yapım imzalı Çukur’un yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Başarılı dizinin perde arkasındaki ismi ise senarist Gökhan Horzum. Her Ay Yapım dizisinde olduğu gibi “Çukur” da son derece başarılı oyuncu seçimleriyle dikkat çekiyor. İzleyicilerin ilk olarak “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ile tanıdığı ve “İçeride” dizisiyle hayran kaldığı Aras Bulut İynemli “Yamaç” karakterine hayat verirken, onun eşi rolündeki Sena karakterini ise, başarılı oyunculuğu ile pek çok dizide rol almayı başaran Dilan Çiçek Deniz canlandırıyor. Dizinin diğer isimlerindeyse ; Sultan Koçovalı karakteriyle ekranlardan bir süredir uzak olan Perihan Savaş, İdris Koçovalı  karakteriyle Ercan Kesal, yer alıyor. Senaryosu, olay örgüsü, başarılı oyuncularıyla “Çukur” Show TV’nin vazgeçilmez efsane dizilerinden biri olmaya aday görünüyor.