19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çukur 46.bölümde Vartolu ne yaptı

Çukur 46. Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali'yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet'e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto'ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur'dan biri öğrenecek ve Vartolu'yla yüzleşecek.

11 Aralık 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur 46.bölümde Vartolu ne yaptı

ÇUKUR 46.YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 2. sezon 13. bölümde Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali'yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet'e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto'ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur'dan biri öğrenecek ve Vartolu'yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca'ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena'ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena'ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun'la ilgili Ersoy'dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.

 

 

ÇUKUR 45. SON BÖLÜM ÖZETİ

Salih Saadet’i kucağında bebeği ile görünce geçmişe döner. Saadet’ten hamileleik haberini aldığı gün gelir aklına. Şimdi bebeği doğmuştur. Saadet oğlunu Salih’in kucağına verir. Bu kısa an bile dünyalara bedeldir. Oğlunu öpüp kokladıktan sonra Çeto’nun adamları Saadet’in kolundan tutup ondan ayırır.

 

KARAKUZULAR BASKINA GELİYOR

Mahsun ve Karakuzular, Yamaç ve Cumali’nin kaldıkları eve baskın yaparlar. Odalarda yatanlara kurşun yağdırırlar. Ancak Mahsun’u şoke eden bir olay olur. Kurşun yağdırdıkları Karakuzulardır. Karakuzuların baskın yapacağını Celasun Yamaç’a haber vermiştir.

 

MAHSUN KENDİ ADAMLARINI ÖLDÜRÜYOR

Bu sırada Yamaç’ı Karakuzulardan bazı kişiler takip etmektedir. Onu bir alt geçitte sıkıştırılar. Yamaç ellerini kaldırır. Tam o sırada Kemal ve diğerleri adamlara saldırarak onları etkisiz hale getirirler. Etkisiz hale getirdikleri adamları kaldıkları eve taşıyıp kendi yataklarına yatırırlar. Vurdukları bütün insanlar kendi adamlarıdır.

 

CELASUN’A ÖLDÜRESİYE DAYAK

Mahsun olanları anlamaya çalışırken Celasun dışarıda onları beklemektedir. Mahsun çıldırmıştır. Mahsun öfkeyle aşağıya iner. Köşede gizlenmiş Celasun’u görür. Celasun’u da alarak oradan uzaklaşır. Bu sırada Salih sevinçten yoldan gelip geçenlere lokum ikram eder. Mahsun, Celasun’u ellerinden tavana bağlayıp dövmeye başlar. Ondan neler olduğunu anlatmasını ister. “Benim kardeşlerim senin yüzünden öldü” diyerek öldüresiye dövmemeye devam eder. Celasun bir suçu olmadığını söylese de nafile çabadır.