20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Çukur dizisinde neler oluyor

Çukur dizisi 26.son bölüm izleme linkine ve Çukur 27.bölüm fragman öncesi ilk görüntülere haberimizden ulaşabilirsiniz.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur dizisinde neler oluyor

Çukur dizisinde Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

Heyecanın dorukta yaşanacağı bir bölümle ekrana gelecek olan Çukur yeni bölümüyle 23 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de Show TV ekranlarında sizlerle!

Her yapımı olay yaratan Ay Yapım'ın izlenme rekorları kıran dizisi Çukur'un yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Hikayesiyle izleyenleri etkisi altına alan dizinin senaryosu ise Gökhan Horzum’a ait. Oyuncu kadrosuyla da bir hayli iddialı olan dizide; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor.