16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Çukur 8.bölümde Yamaç'ın zor günü

Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Çukur dizisi 8. Bölümde Yamaç zor gün geçirecek. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan dizi Çukur 8.bölümde herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır.

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Çukur 8.bölümde Yamaç'ın zor günü

Çukur 8. bölümünde herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. 

.

ÇUKUR 8.BÖLÜM ÖZETİ

Çukur'un 8. Bölümünde; Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır. Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir. Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan, kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.



ÇUKUR 7. BÖLÜM ÖZET

İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır.