19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çukur dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Çukur dizisi bu akşam neden yok? Show TV yayın akışı Çukur yeni 49. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

8 Ocak 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur dizisi yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Çukur dizisi bu hafta da Show Tv yayın akışında yer almıyor. Dizi izleyicileri yeni bölümü heyecanla beklerken dizinin yayına bir hafta daha ara verdiği ortaya çıktı. Yeni bölümde ‘Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! ‘Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

‘Çukur’, heyecan dolu yeni bölümleriyle Ocak ayında Show TV’de ekrana gelecek!

Çukur, ekrana gelen 48.son bölümüyle ABC1 20+'da 12.20 izlenme oranı (rating), 24.59 izlenme payı (share), AB’de 10.13 izlenme oranı (rating), 22,73 izlenme payı (share), Total’de ise 10.99 izlenme oranı (rating), 23.27 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #aileherşeydir etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #aileherşeydir etiketi Twitter Türkiye'de 7 saat 15 dakika, dünyada 4 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.

Show TV yayın akışı - 7 OCAK 2019

8:00 Kendine İyi Bak,

10:00 Çarpışma(Tekrar),

13:00 Gelin evi,

15:00 Zahide Yetiş’le,

18:45 Ana Haber,

20:00 Film Kocan Kadar Konuş,

22:15 Çukur(Tekrar),

01:00 Demet Akbağ ile Çok aramızda programları yer alıyor.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un iki hafta önce yayınlanan son bölümünün finalinde nefesler tutuldu. Ersoy’la buluşacağını düşünen Yamaç, karşısında tanıdığı bir yüzü gördü ve kurşunlarının hedefi oldu. “Yamaç öldü mü?”, “Yamaç’ı kim vurdu?” sorularının cevabı büyük bir merakla beklenecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde final sahnesi heyecan yarattı. Kapısının önünde küçük bir kutu süt bulan Cumali, heyecanla etrafına bakarken izleyiciler geçmiş günlere gitti. Cumali ile Selim arasındaki çocukluklarından kalan bir anı izleyen ekran başındakiler, bugüne döndüklerinde Selim ve Cumali’nin yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini gördüler. Ağabeyinin karşısına çıkan Selim’in nasıl davranacağı ve Cumali’nin ne tepki vereceği merakla beklenecek.