20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Çukur 21.bölüme damga vurdu

Çukur 21. Bölüm fragmanı izleyenler üzerinde şok etkisi yarattı. Baykal'ın hiddeti Çukur'un yerinden sarsıyor. Baykal, Vartolu'yu rehin alıyor ve işler iyice karışmaya başlıyor.

20 Mart 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur 21.bölüme damga vurdu

Çukur Dizisi’nin 20. Bölümünde Neler Oldu?

Çukur'un önceki bölümü duygusal sahnelerin yaşanmasına sebep olmuştu. Yıllar sonra birbirine kavuşan baba-oğul İdris ve Vartolu yüz yüze geliyor.İdris oğlu Vartolu'ya yani Salih'e 2 seçenek sunuyor ve bundan sonraki hayatına Salih Koçovalı olarak mı devam edeceğini yoksa onun karşısında yer alan ve Çukur'la ilgili kötü planları olan Vartolu olarak mı devam edeceğini soruyor. Vartolu ise kendisine sunulan bu seçenek karşısında kendini yol ayrımında hissediyor.   İzleyenlerin ekrana kilitlendiği sahne'de Vartolu'nun verdiği karar ise merak uyandırdı. Öte yandan Yamaç, Selim'i Baykal'ın vurdurttuğunu öğreniyor ve deliye dönüyor. Dengelerin değiştiği bölümde Baykal ateş püskürüyor ve tehlikeli bir dönem başlıyor.

 

21. Bölüm özeti

Çukur 21. Bölüm fragmanı izleyenler üzerinde şok etkisi yarattı. Baykal'ın hiddeti Çukur'un yerinden sarsıyor. Baykal, Vartolu'yu rehin alıyor ve işler iyice karışmaya başlıyor. Selim'i vurdurtanın da Baykal olduğunu öğrenen Yamaç Öfkeden deliye dönüyor ve intikam için plan yapmaya başlıyor. Yamaç'ı öldürmek isteyen Baykal'ın planı tersine dönüyor ve kendisini ele veriyor.