19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çukur son 42.bölümde Aşkın eve dönüyor

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor.

13 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur son 42.bölümde Aşkın eve dönüyor

ÇUKUR 42.YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor. Celasun’a bıçak dayayan Mahsun gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın dövüş sahnesi izleyenlerin nefesini kesiyor. Çeto, “Bu hayatta herkesin bir zaafı var. Çukur’dakilerin zaafı da aileleri!” sözleriyle harekete geçeceğinin sinyallerini verirken, Vartolu’nun neyin peşinde olduğu merakla bekleniyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 9. bölümünde Celasun’un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur’un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın’ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç’ı İdris’le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris’i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.

 

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 41. BÖLÜM ÖZETİ

Selim, babası İdris’e sorduğu sorunun cevabını merak ediyor. İdris, çocukluğunda babası ile ilgili hatırındakileri anlatır. Selim’e Meliha ile itiraflarda bulunur. Meliha’yı tanıdığında başkasını sevmediğini ya da aşık olmadığını anladığını söyler. Meliha’ya olan aşkını dili döndüğünce anlatmaya çalışır.

Bu arada Yamaç ve Vartolu da Karakuzular’a düzenleyecekleri yeni saldırının planlarını yaparlar. Çeto, Ersoy’a uyuşturucu işi için kimyager bulup bulmadığını ve imalat ile ilgili bazı şeyler sorar. Akşın, Saadet’in tutulduğu odada mahsur kalmıştır. Saadet onu dışarıya nasıl çıkaracağını düşünür.

AKŞIN EVE DÖNÜYOR

Celasun, Karaca ve Ayşe Akşın’ı bulamazlar. Celasun, tam karakola gitmek için dışarıya çıktığında karşısında Akşın ile karşılaşır. Herkes rahat bir nefes almıştır. Akşın Saadet’in onu nasıl kurtardığını anlatır. Yamaç ve Vartolu, Karakuzular’ın uyuşturucu imalatı için bulduğu kimyageri ele geçirmek için harekete geçer. Çeto’nun adamlarını Yamaç hallederken Vartolu kaçan kimyagerin peşine düşer.