19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çukur yeni sezon ne zaman?

Çukur dizisi sezon finalinde neler oldu? Çukur sezon finali 33.bölüm fragmanında neler yaşandı?

12 Haziran 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Çukur yeni sezon ne zaman?

Çukur'u ve ailesini korumak için her şeyi göze alan Yamaç'ın teli koptuğunda ise önünde kimse duramaz. Babasının karşısına çıkıp her şeyi anlatan Selim, İdris'e niye kendisini hiç sevmediğini soruyor. Selim'in söyledikleri karşısında göz yaşlarına hakim olamayan İdris, sessiz kalmayı tercih ediyor. Selim, İdris'e herkesin evlerinde kalabilmesi için bir seçim sunuyor. İdris'e Ya Çukur'dan gideceğini ya da insanların evsiz kalacağını söyleyen Selim, kararı kendisine bırakıyor.

Dizinin yıldızları, Haliç Kongre Merkezi’nde Tohum Otizm Vakfı yararına gerçekleşecek “Sezon Finali Gala Gecesi”nde son bölümü hayranlarıyla izleyecek Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.
 

ÇUKUR DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ - SHOW TV


ÇUKUR DİZİSİ FİNAL YORUMLARI

Çukur dizisi final yorumları ile ilgili ayrıntıları haberemizde yer alan yorumlar kısmında bulabilirsiniz...


ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Çukur dizisi sezon finali için Nefesler tutuldu! Milyonları her pazartesi SHOW TV ekranına kilitleyen ‘Çukur’da bu akşam fırtına son kez kopacak. Her karakterin kendi finalini yaşayacağı dizide, oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak.

AKSİYON TAVAN YAPACAK

Yamaç’IN Çukur için savaşmaya devam edeceği, silahların konuşacağı, dövüş sahnelerinin damga vuracağı sezon finalinde, tanıtımda kanlar içinde kalan Yamaç’a neler olacağı merakla beklenecek. Akşın ve Celasun’un düğünü ise tüm bu hengamede Koçovalılar için bir nefes olacak.

ÇUKUR’DA BU AKŞAM FIRTINA KOPACAK!

Yıldız kadrosu ve sürükleyici hikâyesiyle milyonları ekrana kilitleyen “Çukur”, büyük sezon finaliyle pazartesi ekranına yine damgasını vuracak. Tansiyonun bir an olsun düşmeyeceği, her karakterinin kendi finalini yaşayacağı dizide olaylar şöyle gelişecek:



CELASUN EVLENİYOR

HT Maagazin'in haberine göre Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalır. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakır. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacaktır...

Yamaç Koçovalı; Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini korumak için mahalleye geri döndü. Çukur'u ve ailesini korumak için her şeyi göze alan Yamaç'ın teli koptuğunda ise önünde kimse duramaz. Babasının karşısına çıkıp her şeyi anlatan Selim, İdris'e niye kendisini hiç sevmediğini soruyor. Selim'in söyledikleri karşısında göz yaşlarına hakim olamayan İdris, sessiz kalmayı tercih ediyor. Selim, İdris'e herkesin evlerinde kalabilmesi için bir seçim sunuyor. İdris'e Ya Çukur'dan gidceğini ya da insanların evsiz kalacağını söyleyen Selim, kararı kendisine bırakıyor. Çukur'a Vartolu Sadettin olarak giren ama esas kimliği açığa çıkan Salih Koçovalı'nın büyük değişimi!

ÇUKUR 33.BÖLÜM FRAGMANI


Çukur'a ilk geldiğinde Çukur'u yıkmak Koçovalılar'dan geri almak için hamlelerde bulunan Vartolu'nun öfkesinin nedeni açığa çıkmıştı. İdris Koçovalı'nın oğlu olan Vartolu'nun öfkesinin sebebi annesi Mihriban'ın öldürülmesiydi.

Hem geçmişte yaşadığı acıların, hem de annesinin intikamını almak isteyen Vartolu, Beyfendi ile anlaşmıştı. Kahraman Koçovalı'yı öldürülmesinde de adı geçince geri dönüşü olmayan bir yola girmişti. Artık Koçovalılar'ın baş düşmanıydı.

Ancak Vartolu çocukluk aşkı Sadiş'i (Saadet) gördüğünde her şey değişti. İçinde bir nebzede olsa yatan Salih'i bulan Vartolu yaşadıkları karşısında duygularını kontrol edemez hale geldi.



Hem Sadiş'ini geri kazanmak isterken hem de Koçovalılar'dan intikam almak istiyordu. Ancak Sadiş'i Vartolu'ların evinde onların kendi kızı olmuştu.

Eli kolu bağlanan Vartolu aşkını geride bırakarak intikamını almanın peşinden gitti.

Ancak en zor anlarda istemsiz bir şekilde kendini belki Sadiş'inden dolayı belki de içinde bastırdığı baba sevgisinden dolayı Koçovalılar'ın yanında onlara yardım ederken buldu.

Yamaç, Vartolu'nun yanında yer alıyordu. Alttan alta onun yaşadıklarını anlıyor ve sakin olması belki bir umut babasıyla Vartolu'nun arasındaki bağı kurmak için bekliyordu.

Sadiş'in Vartolu ile olan bağlantısı Koçovalılar'ın evinde açığa çıkınca her şey bitti. Sadiş evden ayrıldığında Vartolu Sadiş'in yanına gitti. Çocuklar gibi şen bir gün geçirdiler. Ta ki İdris Koçovalı gidip Sadiş'i ordan alana kadar. Sadiş'ini tekrar kaybeden Vartolu'nun öfkesi ona üstünü kapamaya çalıştığı acılarının da açığa çıkmasına sebep oldu. Tekrar intikam ateşiyle tutuşuyordu.

Ve Sultan Ana'nın Sadiş'i Cemil'le evlendirmeye karar vermesinden sonra Vartolu çılgına döndü.

Babasının karşısına geçerek açık açık konuştu. Onu insan yapanın içindeki bir damla umudun sebebin Sadiş olduğunu onu da elinden alırsa elinde sadece ölümün kalacağını söyledi.

İdris Koçovalı'nın sessizliği onda ipleri kopardı...

Vartolu'nun içindeki Salih Koçovalı ortaya çıkacak mı? izleyip göreceğiz...




ÇUKUR 32.SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur’un 32. bölümünde; Çukur’da büyük sezon finaline iki bölüm kala taşlar yerinden oynayacak. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Selim’in, Vartolu’yla aynı tarafta olduğunu gören İdris’in tepkisi büyük merakla beklenecek. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak. Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şaşırtırken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.

ÇUKUR DİZİSİ GENEL KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.

Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

İstanbul’un en azılı mahallelerinden biri olan Çukur’un idaresi Koçovalı ailesindedir. Çukur evimiz İdris babamız, Sultan anamızdır bu mahalledekiler için ve en büyük kuralları uyuşturucu işinin mahalleden uzak tutulmasıdır. Gözünü mahalleye diken ve geçmişten gelen bazı sırlar Çukur’un düzenini bozar. Bu durum karşısında Koçovalı ailesinin pes edeceklerini düşünselerde, yıllar önce mahalleyi ve ailesini geride bırakan küçük Koçovalı Yamaç çıkagelir. Bu sefer yanında ömrünün sonuna kadar birlikte olmak istediği kadın “Sena” vardır. En az kendisi kadar yaralı, tehlikesi ve hesapsız olan bu kadının geçmişi ile Çukur’un bağlantısı, Koçovalı ailesine düzenlenen baskınlar ile artık mahallenin eski huzuru kalmayacaktır.

ÇUKUR DİZİ OYUNCULARI

Ercan Kesal

1959 yılında Nevşehir de doğan sanatçı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzun süre doktorluk ve sağlık yöneticiliği yapan Kesal’ın hayatını Nuri Bilge Ceylan değiştirmiştir. İlk olarak Ceylan’ın Uzak filminde kamera karşısına geçmiş sonrasında Üç Maymun ve Bir zamanlar Anadoluda filmlerinde hem oyunculuk hem de senaristlik yapmıştır. Vavien, Saç, Küf, Yozgat Blues, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Hükümet Kadın 1-2 ve Ben O Değilim filmleri ile ekran karşısında seyirci ile buluşmaya devam etti. Ulusal ve uluslararası çeşitli festivaller de hem oyunculuğu hem de senaristliği ile birçok ödül aldı. Aynı zamanda Peri Gazozu, Evvel Zaman ve Nasipse Adayız isimli kitapları bulunan sanatçının ilk televizyon projesidir Çukur.

Perihan Savaş
1959 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Türk sinemasının mihenk taşlarından biridir. 1971 yılında Şehzade Sinbad Kaf Dağında sinema filmi ile oyunculuğa başlamıştır. O zamanlardan günümüze kadar 120 farklı filmde rol alan Savaş, 1974’te Bedrana filmindeki performansı ile 11. Antalya Film Festivalinde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Yaprak Dökümü, Sosyete Şaban, Bedrana, Kaşık Düşmanı, Kırlangıç Fırtınası rol aldığı bazı projelerdir.