19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul sezon finali ne zaman?

Türk televizyon tarihinde en çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran Diriliş Ertuğrul Çarşamba günlerinin zirve dizilerinden birisi. Tarih ve aksiyon türünde ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul’un ne zaman final yapıp ekranlara veda edeceği merak ediliyor.

18 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul sezon finali ne zaman?

TRT ekranlarında izleyicileriyle buluşan Diriliş Ertuğrul’un ;yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği, senaryosu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin elinden çıkan dizide yönetmen koltuğunda Metin Günay bulunuyor. Dizide Ertuğrul Bey karakterini Engin Altan Düzyatan, Hayme Ana karakterini Hülya Darcan , Turgut Alp karakterini ise Cengiz Çoşkun canlandırıyor.

Diriliş Ertuğrul bildiğiniz gibi 2014 yılında birinci sezonu ile ekranlara gelmiş ve o tarihten bu zamana reytinglerdeki başarısını kaybetmeden devam ettirmiştir. Dizi genel itibari Ertuğrul Gazi’nin 400 çadırlık obasına yurt bulmak için çıktığı zorlu mücadeleyi ekrana yansıtmaktadır.

Dizi 3 sezonu geride bırakmış ve 2017-2018 için 4. sezonuna başlamıştır. Dizinin 4. sezonu diğer sezonlarda olduğu gibi Haziran ayında bitecek. Peki bu bitiş sezon finali mi olacak? Şunları söylemekte yarar var; Sosyal medyada ve bazı kulis bilgilerine göre dizinin 4. sezonu finalinde Ertuğrul ölecek. Dizi de bu şekilde Diriliş Ertuğrul serisini sonlandırmış olacak.

Sonrası ise şu şekilde devam edecek. Yine aynı konseptte yeni bir Trt dizisi ekranlara gelecek. Aldığımız bilgilere göre Diriliş Osman’ın Yolu ismi ile ekranlara gelecek.