24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanı son bölüm TRT 1'de

Diriliş Ertuğrul'un yayınlanacak yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan son bölümü büyük heyecana sahne oldu. Son bölümde Gündüz’ün akıbeti ve Ertuğrul Bey’in atmak zorunda kaldığı tehlikeli adımlar soluksuz izlendi. Peki Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak gelişmeler...

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanı son bölüm TRT 1'de

Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde; Obaya ve Ertuğrul Bey’in ailesine kast eden hain bulundu. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı son bölüm biter bitmez yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul son bölüm izleme linki, yeni bölüm konusu ve yeni bölüm fragmanı...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 68. YENİ BÖLÜMÜYLE ÇARŞAMBA AKŞAMI TRT 1'DE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

 

Diriliş Ertuğrul'un 7 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak yeni bölümünün yayınlanan yeni fragmanında Candar Bey kızı Aslıhan'ı Ertuğrul Bey'e vermek istediğini söyleyerek Aslıhan'ın aklından geçen ve unutmaya çalıştığı duygularını dile getirmiş olur. Gündüz Ertuğrul Bey'den gerçek kılıcını istemesi üzerine Ertuğrul Bey Gündüz'e kılıcını verir. Amanda'nın sorgusuna Banu Çiçek girer. Banu Çiçek olayın gerçeğini Amanda'ya itiraf ettirir. Amanda'nın her şeyi itiraf etmesi üzerine Ural olanları kabul etmez ve Amanda'ya saldırır. Ertuğrul Bey ise Ural'ın yaptığını biliyordur. Lakin vakit gelene kadar Ural'a saldırmayacaktır. Simon Amanda'yı obaya getirdiği için Ural Simon'dan hesap sormak ister. Candar Bey kızını Ertuğrul Bey ile evlendirmek ister. Fakat bu isteği Ertuğrul Bey geri çevirecektir.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON 67. BÖLÜM ÖZETİ


Yaşanan baskının ardından olay yerine gelen Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz’ü ağır yaralı olarak bulmuştur. Yediği ok sonucunda yaralanan Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Bir yanda Gündüz’ün acısı, diğer yanda Halime ve Aslıhan’ın eşkıyanın elinde olması Ertuğrul Bey’in hangi zor ve tehlikeli adımları atmasına sebep olacak!

Simon ve Selçuklu Sarayındaki casusun gizli görüşmesini izleyen Kayı alpları Philip ve adamlarının pususuna düşmüşlerdir. Alplar bu pusudan kurtulmaya çalışırken hangi bedeli ödeyeceklerdir? Öte yandan gizli görüşmenin takip edilmesini fark eden Sadettin Köpek, Simon’un bu zafiyeti karşısında ne yapacak?

Ural’ın kurduğu planın işlemeye başlamasıyla Halime ve Aslıhan, eşkıyanın eline esir düşmüştür. Bu gelişme karşısında Candar Bey ve Çavdaroğlu Obasının atacağı adım ne olacak? Ural ise kendini bu işten nasıl sıyıracak?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ