16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Aliyar Bey kurtulacak mı

Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 21.00'de özetsiz yeni bölümüyle ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde, Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür.

8 Mart 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Diriliş Ertuğrul bu akşam saat 21.00'de özetsiz yeni bölümüyle TRT 1'de ekrana gelecek. Her bölümünde büyük heyecanların yaşandığı tüm zamanların reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde, Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. İşte 8 Mart Çarşamba akşamı saat 21.00'de TRT 1'de 79. bölümü yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen fragmanı.
 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM TRT 1

 
Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?