26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul'un yeni planı var

Diriliş Ertuğrul 99.bölüm sahnesinde Ares, kaleye Nikeadan yardım gelen tüccar ve askerleri Atsız Bey fark ediyor ve ardından Ertuğrul’a haber salıyor. Ertuğrul Bey bir hışımla tüccar ile askerlere saldırmaya gidiyor.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul 99.bölüm fragmanında Ertuğrul’’ Devletimiz ve Sultanımız büyük tehdit altındadır. Bertaraf etmek boynumuzun borcudur’’ diyerek heyecanı artırdı. 

 

 

Dizide bu hafta yayınlanması beklenen 99.bölümün bir hafta ertelenmesinin sebebi ise şu şekilde açıklandı “Önceki hafta platomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı.

Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Dizinin 99. bölümü 20 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek."

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜM ÖZETİ

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ- TRT1

 

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti. Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi.