20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Dolunay dizisi hangi gün yayınlanacak?

Dolunay yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay'ın yeni bölümü hangi gün yayınlanacağı merak ediliyor.

23 Ekim 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Dolunay dizisi hangi gün yayınlanacak?

Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Dolunay 17.yeni bölümüyle hangi gün ekrana gelecek? Dolunay yeni yayın günü ne zaman? Dolunay 17.bölüm 29 Ekim tarihinde izleyiciyle buluşacak. Geçen hafta yayınlanan bölümde Nazlı ile Ferit beklenmedik olaylar yaşamıştı. Dolunay dizisi son bölümünde Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtmıştı. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar.

Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.Dolunay No Dokuz Productions imzalı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman'ın paylaştığı ekranların sevilen dizisidir.