19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Dolunay 23 bölümde Ferit şoke etti

Dolunay 23.bölümde Nazlı (Özge Gürel) ve Ferit’in (Can Yaman) arasında heyecanlı dakikalar yaşanacak. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemez, peşinden gider. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktur.

12 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Dolunay 23 bölümde Ferit şoke etti

Dolunay 23.bölümde; erit ve Nazlı aşklarını özgürce yaşamaktadır artık. Onların bu hallerini etrafındakiler de şaşkınlıkla seyreder. Ferit ve Nazlı mutluluk sarhoşuyken hayat da onlara yeni sürprizler hazırlamaktadır. 

 

DOLUNAY 23.BÖLÜM ÖZET

Hayat, Nazlı ve Ferit’e yeni sürprizler hazırlamaktadır…

Nazlı ve Ferit nihayet birbirlerine açılmışlardır. İkisinin de en büyük isteği kaybettikleri zamanı telafi etmek olur. Ferit ve Nazlı aşklarını özgürce yaşamaktadır artık. Onların bu hallerini etrafındakiler de şaşkınlıkla seyreder. Ferit ve Nazlı mutluluk sarhoşuyken hayat da onlara yeni sürprizler hazırlamaktadır.

 

 

DOLUNAY SON BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Nazlı’nın peşinden gidiyor…

Nazlı düşüncelerini toplamak için biraz uzaklaşmak ister. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemez, peşinden gider. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktur. Aşkın ve gururun çarpıştığı bu karşılaşmada kazanan hangisi olacaktır? Nazlı ve Ferit bu sorunun cevabını ararken İstanbul’da onları bekleyen bir sürpriz vardır.