19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Dolunay dizisi bitiyor mu final mi yapacak Dolunay Star TV'de ne zaman izlenecek

Star TV’nin sevilen dizisi Dolunay’dan takipçilerine kötü haber geldi. Dolunay final mi yapıyor dedikodusu gerçeğe dönüştü. Dolunay final bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki Dolunay final bölümü ne zaman Star TV’de yayınlanacak? Salı günleri yayınlanan ancak yeni sezonun başlaması ardından pazar günlerine çekilen Doluna, yüksek reytingleriyle dikkat çekmişti. Son dönemin iki popüler isimlerinden Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini üstlendiği 'Dolunay'ın güçlü kadrosunda Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey de rol alıyordu.

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dolunay dizisi bitiyor mu final mi yapacak Dolunay Star TV'de ne zaman izlenecek
Dolunay final mi yapıyor? Star TV ekranlarında ilgiyle izlenen Dolunay dizisinden sevenlerine kötü bir haber geldi. Dolunay dizisi final bölümüyle ekranlara veda edecek. Dolunay final bölümü ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı da dizinin yapımcıları tarafından netleşti. Yapımcılığını Yağmur Ünal'ın üstlendiği dizinin final tarihi belli oldu. Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizinin senaryosu ekibinde Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Elif Özsüt yer alıyordu.
 
DOLUNAY FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?
 
Yapımcılığını Yeşilçam'ın efsane ismi Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın üstlendiği Dolunay, yılbaşı gecesi, yani 31 Aralık'ta ekran yolculuğunu sonlandıracak. İlk olarak Salı günleri yayınlanan ancak yeni sezonun başlaması ardından pazar günlerine çekilen Dolunay, yüksek reytingleriyle dikkat çekmişti.
 
DOLUNAY SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Ferit, Nazlı’nın peşinden gidiyor…
 
Nazlı düşüncelerini toplamak için biraz uzaklaşmak ister. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemez, peşinden gider. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktur. Aşkın ve gururun çarpıştığı bu karşılaşmada kazanan hangisi olacaktır? Nazlı ve Ferit bu sorunun cevabını ararken İstanbul’da onları bekleyen bir sürpriz vardır.