19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Dolunay'da Engin ve Fatoş ayrıldı

Son bölümde Nazlı ve Ferit güzel bir yere yemeğe gittiler. Nazlı, ‘Buranın bir kuralı var. Sadece çok sevdiğimiz insanları getiriyoruz’ dedi. Sonra da bu gafını toparlamaya çalıştı. Konuşmanın ardından müzik başladı. Nazlı ve Ferit dans ettiler. Ferit Nazlı’yı eve bırakırken ikisi de çok güzel bir gece olduğunu söylediler. Fatoş ve Engin ayrıldılar. Engin’in ayrılık konuşmasını Fatoş en başta anlayamadı. Ama Nazlı ona gerçeği söyledi. Deniz’in barı satın aldığını Alya öğrendi. Bu durumu üzerine alındı. Fatoş, Ferit’in oraya geldiğini haber vermek için Nazlı’yı aradığı sırada Ferit bunu duydu.

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Dolunay'da Engin ve Fatoş ayrıldı

Son bölümde Alya, Deniz’in işletmeyi satın aldığını öğrendi ve bu durumu üzerine alındı. Deniz’in yanına gidip ‘sen hala beni seviyorsun’ dedi. Deniz ise’ ben sana değer veriyorum kabul, burayı da bundan aldım. Ama o kadar’ dedi. Alya ‘Nazlı sana kederden başka bir şey getirmeyecek nasıl göremiyorsun’ dedi. Deniz ise bunu yaşamadan bilemeyeceğini söyledi. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başladı. Nazlı ve Ferit güzel bir yere yemeğe gittiler. Nazlı, ‘Buranın bir kuralı var. Sadece çok sevdiğimiz insanları getiriyoruz’ dedi. Sonra da bu gafını toparlamaya çalıştı. Konuşmanın ardından müzik başladı. Nazlı ve Ferit dans ettiler. Ferit Nazlı’yı eve bırakırken ikisi de çok güzel bir gece olduğunu söylediler. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla yardımcı oldu.

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur.

Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

DOLUNAY'DA AŞK BAŞLAR!

Dolunay yedinci bölümü ile, Tüm Kişiler kategorisinde 5,65 izlenme oranı ve 18,68 izlenme payı, AB kategorisinde 5,36 izlenme oranı ve 17,41 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 5,25 izlenme oranı ve 17,33 izlenme payı ile en çok izlenen yapım oldu.

Dizi, #aşkbaşlar etiketi ile yayın süresince en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Ferit ve Nazlı bir araya geliyor. Nazlı ve Ferit duygularına hakim olmaya çalıştıkça şartlar onları hem bir araya hem de karşı karşıya getirir. Aralarındaki mesafe azaldıkça kendilerini daha zor durumda bulurlar.

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik ediyor.