20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ege'nin Hamsisi nerede çekiliyor oyuncular kim konusu nedir

Ege’nin Hamsisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosunda kim var Ege’nin Hamsisi konusu hikayesi merak ediliyor. TRT1’in yeni dizisi Ege’nin Hamsisi hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Gerek oyuncuları gerekse konusuyla Ege’nin Hamsisi dizisi ilgi çekmeye devam ediyor.

19 Temmuz 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ege'nin Hamsisi nerede çekiliyor oyuncular kim konusu nedir

Ege'nin Hamsisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosunda kim var Ege'nin Hamsisi konusu nedir merak edliyor. Dizi severleri ekran başına kilitleyen Ege'nin Hamsisi oyuncuları kimler? TRT1 ekranlarında yayın akışına başlayan Ege'nin Hamsisi konusu araştırılıyor. Başrollerini İclal Aydın ve Uğur Çavuşoğlu'nun paylaştığı yeni dizisi Ege’nin Hamsisi'nin oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncuları ve konusu da ilgiyle araştırılmaya başlandı. 

EGE'NİN HAMSİSİ

TRT 1, izleyicilerinin merakla beklediği Ege’nin Hamsisi’nin yayın tarihi belli oldu. Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekecek ve kısa sürede seyircilerin gönüllerinde taht kuracak dizinin ilk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

İlk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek olan “Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

 

SIĞACIK, SEFERİHİSAR

Sığacık, İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı bir mahalle

 

EGE'NİN HAMSİSİ KONUSU

Ege'nin Hamsisi dizisinin konusu özetle; bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatılıyor.

Çekimleri Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapılan dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor. Dizinin konusuyla da yaz sezonuna damgasını vuracağını öngörmek yanlış olmaz.

 

 

EGE'NİN HAMSİSİ OYUNCULARI

 

 

MELAHAT ÇINAR

Nam-ı diğer Meloş… Tam bir Ege kadını... Enginar Kalbi’nin sahibi... Deniz ve Derya’nın annesi... Çok sevecen ama tersi fena...

 

ŞEVKET GERGİNOĞLU

Doğma büyüme Karadeniz’li... Zeynep ve Ömer’in babası. Usta bir aşçıdır. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabasına bomba gibi düşer.

 

DENİZ ÇINAR

Ege delikanlısı. Dürüst ve Mert... Hani derler ya kalıbının adamı... Hayatı kasabaya taşınan aile ile alt üst olur.

 

ZEYNEP GERGİNOĞLU

Şevket’in mimar kızı, Ömer’in ablası. Tam bir laz kızı. O da babası gibi inatçı... Aşkı hiç tahmin etmediği küçük bir Ege kasbasında bulur.

 

FİKRET GERGİNOĞLU

Şevket’in ablası, Zeynep ve Ömer’in halası. Huysuz, aksi, lafını sakınmayan bir Karadeniz kadını. Kendini aileye adamış. En sevdiği şey, adını kendisini terk eden nişanlısı Nuri’den intikam olarak koyduğu kazıdır.