23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Erkenci Kuş'ta Sanem’i bekleyen sürpriz

Erkenci Kuş dizisinde Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz ne olacak?

12 Kasım 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Erkenci Kuş'ta Sanem’i bekleyen sürpriz

Erkenci Kuş dizisinde Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz ne olacak?

Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.

Erkenci Kuş son bölümde taşlar yerine oturuyor. Sanem'in kendini harap etmesine daha fazla dayanamayan Leyla, dosyayı Can'a veriyor. Can dosyadakileri görünce çılgına dönüyor ve Emre'ye yaptıklarının hesabını soruyor.

ERKENCİ KUŞ YİNE ZİRVEDE

Erkenci Kuş, 3 kategorideki birinciliğini bu hafta da sürdürdü.

Dizi; Tüm Kişiler kategorisinde 5,75 izlenme oranı ve 15,11 izlenme payı, AB kategorisinde 6,16 izlenme oranı ve 16,66 izlenme payı ile 20+ABC1’de 5,89 izlenme oranı, 14,72 izlenme payıyla listenin birinci sırasına oturdu.

ERKENCİ KUŞ 19.BÖLÜM FRAGMANI

Erkenci Kuş 19.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

ERKENCİ KUŞ 18.BÖLÜM İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek mi?
Sanem yaşadığı hayal kırıklığıyla iş yerinden istifa eder ve tekrar bakkal Sanem olur. Bu arada Leyla’dan ortaklık belgelerini alan ve Cey Cey den doğum günü olayının aslını öğrenen Can hata yaptığını anlar ve soluğu Sanem de alır. Sanem’i tekrar işe dönmesi için ikna etmeye çalışır. Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek midir?