25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

EDHO 99.bölüme damga vurdu

Yaşar bir taksinin içinde ulaşmak istediği yere gidiyor. Fakat takip edildiğini anlayan Yaşar taksiyi sağ çektiriyor. Araçtan inip çevreyi kolaçan edince, derin sessizlik içinde bir şüphe uyandırıyor. Yaşar araca geri binmek için davranamadan sağlı ve sollu olarak atılan mermilerine hedefi oluyor.

19 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
EDHO 99.bölüme damga vurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 98. Bölümünde Neler Oldu?

Hızır’ın şüpheleri haklı çıktı. Hızır yeğeni ve kardeşini takip ettiğinde bu takip onu Meryem’e götürdü. Üstelik karısının yanında bu defa Ceylan da vardı. Hızır her şeyi öğrendi. Karısın çocuğunu doğurmak istediğini ama onu tehdit edenlerden kaçtığını öğrenen Hızır hemen harekete geçti. Özellikle masadaki üyelerden karısını ve ailesini tehdit edenleri tek tek kendisi tehdit etti. Akabinde birçok insanın canını yakan eski kabadayılardan Reşit hapisten çıkmıştı. Çıkar çıkmaz da kendisini yer altı dünyasında göstermek için olaylar çıkarmaya başladı. Hızır ise bu adamı durdurmak için harekete geçmişti.

 

99. Bölüm özet

Yaşar bir taksinin içinde ulaşmak istediği yere gidiyor. Fakat takip edildiğini anlayan Yaşar taksiyi sağ çektiriyor. Araçtan inip çevreyi kolaçan edince, derin sessizlik içinde bir şüphe uyandırıyor. Yaşar araca geri binmek için davranamadan sağlı ve sollu olarak atılan mermilerine hedefi oluyor. Çünkü kendisini takip eden araçlardan bir anda çıkan tetikçiler Yaşar’ın olduğu yeri kurşun yağmuruna tutuyor. Yaşar taksiye binerek canını kurtarıyor. Hızır ise Reşit belası ile uğraşıyor. Reşit hem mekanına gelip hem de tehdit ettiği Hızır’ın sindirmeye çalışıyor. Fakat başarılı olamıyor.