26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı- Fırtına başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünü merak edenlerin gözleri fragmanda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler için haberimizde.

19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı- Fırtına başladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’da Hızır’ın Alparslan’ı vurması ile başlayan yeni bölümde Hızır ailesini karşısına aldı. Verdiği karardan dolayı Hızır’a annesi ve diğer aile fertleri çok kızgınlar. Hızır annesi ile daha önce yaşamadığı bir kavga yaşadı. Hızır’ın gücü ailesi içinde zayıflıyor.

 

Hızır’ın yaşadığı zor zamanlarda ona destek veren kişi ise Ceylan oldu. Ceylan her geçen gün Meryem’in yerine geçmek için bir adım daha atıyor.

EDHO ilk bölümünde itibaren izleyenleri ekrana kilitledi.  İlk sezon her bölümü ile zirveyi kapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz bu sezonda da aynı hızla devam ediyor. Sadece yeraltı dünyasını değil, aile içi ve ikili ilişkilerdeki çekişmeleri de gerçekçi bir dille anlatan dizide nefesler kesildi ve yayınlanacak 44. yeni bölüm bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ( EDHO ) 44. yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler için sizlerle.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI