16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin fırtınalar estiren son bölümünden sonra gözler yeni bölümde. EDHO 45. yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler için haberimizde.

1 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümü ile ekranlara geldi ve yine nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Olmaz’ın son bölümünde Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen karışıklık ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazandı. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklendi ve Hızır’ın işleri iyice karıştı.

Gülmezler Çetesi Çakırbeylilerin başına bela oldular.  Ailenin hepsine zarar vermeyi kafalarına koyan Gülmezler’e Çakırbeyliler hazırlıksız yakalandılar.  Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe duyuyor. Hızır ise tüm bu kargaşayı gidermeye çalıştı ama çok yaralandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölümde Hızır bir yandan devletle ilişkisini toparlamaya çalıştı, bir yandan çete ile uğraştı diğer yandan da annesinden yediği tokadın izlerini yok etmeye çalıştı.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz nam-ı diğer ile EDHO, fırtınalar estiren bir bölümle ekranlara geldi ve finalde nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ise şimdiden merak konusu. EDHO 45. bölümde neler olacak. ATV’nin en sevilen dizilerinedn Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz 45. yeni bölüm fragmanı sizlerle.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI