18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölüm fragmanı son bölüm ATV'de

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. son bölümle ekranlara geldi. Son bölümde Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdırdı. Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki haberimizde.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölüm fragmanı son bölüm ATV'de

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. son bölümle ekranlara geldi. Son bölümde Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdırdı. Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamadılar. Fahri'nin Enver'i yakaladığı sahnede ise heyecan doruktaydı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. yeni bölüm fragmanı.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir. Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan'ın gücüyle ilişkilendirirler. Sorgulamalar sonrasında oklar Özer'in üzerine dönmüştür. Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez. 

Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamayacaklardır. Ceylan, Hayriye Ana'ya anlattıklarını bir an önce Hızır'la da paylaşmak istemektedir. Diğer yandan Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdıracaktır.