24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

EDHO 80.bölüm heyecanlandırdı

Eşkıya 80. bölümde herkesin 'Dostum' dediği 'Yaşar' karakterini canlandıran Olgun Şimşek'in hapiste, sözleri Pir Sultan Abdal'a ait 'Dostum Dostum' türküsünü söylediği anlar seyirciyi mest etti.

19 Kasım 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
EDHO 80.bölüm heyecanlandırdı

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', Tüm Kişiler'de 9.49 izlenme oranı ve 22.79 izlenme payı alarak, 100 program arasında birinci olup zirvenin sahibi oldu. 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 80.BÖLÜM ÖZETİ

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 80.BÖLÜM İZLE-ATV 

 

İLYAS, ALPARSLAN, FAHRİ TUZAĞA ÇEKİLİYOR!

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Meryem, İsmail Bey ile birlikte Ekrem Bey'in bir evine giderler. İsmail, Meryem'in arabasında GPS olduğunu ve bu şekilde İlyasların arabayı takip edeceklerini planlamış ve Mürsel ile birlikte bir pusu kurmuştur. Fahri, Alparslan ve İlyas, bu durumdan şüphelenseler bile yola devam ederler. Çünkü Meryem tehlikededir. ve bekledikler şey gerçekleşir. Önlerinde araba ile yolları kesilen ekibe arkadan gelen Mürsel ve adamları silahlarını ateşlerler. Fakat son anda Fahri'nin ormana dalması ile tuzaktan kurtulurlar.

 

"O MASAYI GLADYO YÖNETİR NE ÜNAL NE DE HIZIR!"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. bölümde İsmail, Meryem'i Ekrem Bey'in evine götürmesi amacını da açıklar. Amacı, olayı Ekrem Bey'in üzerine yıkmaktır. İsmail, herşeyin yolunda gittiği zannıyla Meryem'e herşeyi açıklar. Ünal Bey'in ve aslında masanın hakimiyetinin gladyoda olduğunu söyler. Meryem, İsmail'in konuşması sırasında çantasındaki silaha uzanır fakat İsmail farkederek ona tokat atar ve silahını alır. Meryem'in ise artık tek bir amacı kalmıştır. 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ KONUSU

Hızır Çakırbeyli, genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği bir şey vardır. Abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan ile anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz. Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister.