24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerçekler ortaya çıkıyor

Salı akşamlarının reyting şampiyonu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu bir bölümle ekranlardaki yerini aldı.

1 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gerçekler ortaya çıkıyor

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Meryem Uzerli, Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 67. bölümünde, masanın kurucularından Rüstem’in gelişi bir türlü durulmayan suları iyice bulandırdı. Ünal ve Suzi ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olduğundan Hızır bir an önce masanın toplanmasını istedi. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Masanın kurucularından Rüstem’in gelişi bir türlü durulmayan suları iyice bulandırır. Ünal ve Suzi ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olduğundan Hızır bir an önce masanın toplanmasını istemektedir. Toplantıdan önce Rüstem ile bir araya gelen Ceylan ve Alparslan oyunlarına devam ederler. Herkesin nabız yokladığı görüşme istenildiği gibi geçer fakat Rüstem’in şüpheci tavrı son bulmaz.

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ATV

 

Şüphecilik konusunda Ünal Kaplan’ın da eski ortağından aşağı kalır yanı yoktur. Rüstem’in ne yapıp edip kendini masada kurban ettirmeyeceğini düşünmektedir. Davut ise Hızır gibi fevri davranmak istemez. Bu durum da Ünal’ı kuşkuya düşürür.