19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 42. bölümünde neler oldu?

Yeni sezona bomba gibi başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 42. bölümüyle de geceye damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta Alpaslan tarafından ihanete uğradığını düşünen Hızır, kimsenin gözünün yaşına bakmadan cezayı kesiyor.

12 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 42. bölümünde neler oldu?

Yeni sezona bomba gibi başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 42. bölümüyle de geceye damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta Alpaslan tarafından ihanete uğradığını düşünen Hızır, kimsenin gözünün yaşına bakmadan cezayı kesiyor. Bakın bu hafta Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler oldu?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 42. bölümünde Hızır en büyük darbeyi kardeşi İlyas'ın düğününde alır. Ünal'dan duydukları Hızır'ı adeta şoke etmiştir. Alpaslan'ın dayısının istihbaratın en tepesindeki adam olduğunu öğrenen Hızır, düğünün ortasında Alpaslan'ı feci şekilde döver ve düğünü terk eder. Araya giren İlyas ve düğündekiler bu dayağın düğüne gelen annesi ve teyzesi yüzünden olduğunu düşünür. Hızır ise sırtından bıçaklandığını ve Alpaslan'ın ona ihanet ettiğini düşünür.

 

Düğünden sonraki sabah tüm aile kahvaltıda toplanmıştır. Alpaslan annesinin evinde yediği dayak sonrası yatmaktadır. Bunun hesabını sormak isteyen Handan, kahvaltı anında Hızır'lara gelir ve Hızır'dan hesap sorar. Handan ve Hızır birbirlerine tehditler savururlar. Kan döküleceğini anlayan Hayriye, Meryem'le konuşur ve olaya Ceylan'la çözüm bulacaklarını düşünürler.

Meryem, Ceylan'a gider ve dayısı Davut'la Handan'ı bu oyunu oynamaktan vazgeçirmesini ister. Meryem'in gelmesini fırsat bilen Alpaslan ise akşam toplanacak olan masaya katılmak için Meryem'in arabasının bagajında evden kaçar.

Akşam masa toplanır ve Alpaslan, Ünal'la toplantıya katılır. Alpaslan yerini Ünal'a devrettikten sonra dışarda Hızır'ı bekleyecektir. Toplantı bitiminde Hızır, İlyas'a Alpaslan'ı fidanlığa götürmesini söyler. Fidanlığa giderken, İlyas yarı yolda Alpaslan'a para ve arabayı verip buradan kaçmasını söyler aksi takdirde Hızır onu öldürecektir. Fakat Alpaslan bu teklifi kabul etmez fidanlıkta Hızır'ın karşısına dikilir. Hızır infazına karar vermiştir. Alpaslan her ne kadar Hızır'a ve ailesine ihanet etmediğini söylesede Hızır gözünü kırpmadan yeğeni Alpaslan'ın göğsüne sıkar.