18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Fazilet Hanım ve Kızları

Fazilet Hanım ve Kızları’nın merakla beklenen 44. Bölüm fragmanı yayınlandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fazilet Hanım ve Kızları

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Fazilet Hanım ve Kızları her Cumartesi kendi gününde kendi saatinde ekrana gelmeye devam ediyor. Yapımcılığını Avşar  filmin üstlendiği, senaryosu Sırma Yanık ‘ın elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu, Gökmen Usta ‘nın olduğu romantik- dram türündeki Fazilet Hanım ve Kızları izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Hazan karakterini Deniz Baysal , Ece karakterini Afra Saraçoğlu , Fazilet karakterini Nazan Kesal, Yağız karakterini Çağlar Ertuğrul, Sinana karakterini ise Alp Navruz canlandırıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 44.son bölümünde Sinan’ın geçirdiği kaza herkesi alt üst eder...

Sinan’ın geçirdiği korkunç kaza Egemen’leri alt üst eder. Tüm aile Sinan’ın kritik durumuyla dağılırken, Hazım’ın Yağız’a herkesin gözünün önünde attığı tokat hem baba oğul, hem de Hazan için bir milad olur. Kazayı öğrenen Kerime’nin hastaneye ulaşmayı başarması ortalığı karıştırır. Hazım ve Fazilet’in Kerime yüzünden yeniden karşı karşıya gelmesi, büyük sırra yeni bir düğüm atar. Hazan ve Yağız’ın en beklenmedik anda attıkları adım bazı sırları gün ışığına çıkarırken, korku dolu bekleyiş yeni sırlara gebedir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 44.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın 44. Bölüm fragmanında; Sinan yaşadıklarının ağırlığını kaldıramayıp aracı ile aşırı hızlı olunca kontrolden çıkarak uçurumdan aşağı uçuyor. Bunun üzerine Sinan’ı hemen hastaneye kaldırıyor fakat doktorlar tüm müdahaleleri yapsa da Sinan’ı durumu iyiye gitmiyor.



Herkes hastaneye koşuyor. Özellikle de Hazım oğlunun bu durumunu öğrenince acilen hastaneye geliyor ve Sinan’ın o halini görmek Hazım’ı yıkıyor. Ameliyattan çıkan Sinan için doktor ‘’ yapabileceğimiz her şeyi yaptık şimdi dua edeceğiz ‘’deyince herkes çok endişeleniyor. Haberi alan Yağız ise hastaneye geliyor. Kardeşinin kendisi yüzünden yaşadıklarını göründe göz yaşlarına boğulan Yağız’a en büyük şoku ise babası yaşatıyor. Sinan’ı bu halde olmasından dolayı Yağız’ı sorumlu tutan Hazım okkalı bir tokadı Yağız’a yapıştırıyor.

Hastaneye birlikte gelen Yağız ve Hazan’a herkes kirli bir ilişkinin kirli insanları gibi davranıyor. İkiliyi dışlayarak suçluyorlar. Yağız hem kardeşini kaybetme korkusu içinde hem de aldığı tepkilerden dolayı çok kötü hissediyor. Bu anlarda Hazan ona destek oluyor. Gökhan da bu olaya dahil olarak kardeşi Yağız’a Hazan ile arasındakileri soruyor. Yağız da Hazan ile arasında aşk olduğunu itiraf ediyor. Ve tüm bu yaşananlara Sinan’ın kalbi daha fazla dayanmıyor. Bir anda kalbi duran Sinan’ı hayata döndürmek için doktorlar büyük çaba sarf ediyor. Peki Sinan yaşayacak mı ?