25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fi 12. bölüm ile sezon finali yaptı

Fİ yeni bölüm 16 Haziran’da seyirciyle buluşacak. Fi 12. Bölüm ile sezon finali yapacak. Sezonun son bölümünde Songül Öden’de konuk oyuncu olarak yer alacak.

16 Haziran 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fi 12. bölüm ile sezon finali yaptı

 Yeni nesil dizilerden olan Fi, yalnızca internet üzerinden Puhu TV’de yayınlanıyor. Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı Fi dizisinin başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berrak Tüzünataç ‘ın yer aldığı Fi sezon finali bölümü ile 16 Haziran’da yayınlanacak.Son bölümde Can yine Duru’nun peşindeydi. Onun hislerini ortaya çıkarmak için riskli bir hamle yaptı. Songül Öden, Sadık Murat Kolhan’ın eşi olarak diziye dahil oldu. Dizideki ismi de Yıldız olan Öden, Can Manay’ın hastalarından biri. Terapiden sonra Manay’ın ofisinde kendini öldürdü.

 

Fİ 12. SEZON FİNALİ FRAGMANI

 

Fİ 10. ve 11. BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Vakit daraldıkça oyunları daha da sertleşen Can, Duru’nun duygularını ortaya çıkarmak için geri tepebilecek, riskli bir hamle yaptı. Özge ise sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda, gerçeğe bir adım daha yaklaşsa da, çok ağır bir bedel ödemek zorunda kaldı. Songül Öden, Sadık Murat Kolhan’ın eşi olarak diziye dahil oldu. Dizideki ismi de Yıldız olan Öden, Can Manay’ın hastalarından biri. Terapiden sonra Manay’ın ofisinde kendini öldürdü.

 

11. bölümde ise kozlar paylaşıldı: Can kaybolan hasta kayıtları yüzünden Sadık’ın kapısını çalarken, yaşadığı kaybın şokuyla gözünü iyice karartan Özge soluğu karakolda aldı. Duru ve Can arasında tansiyon tırmanarak artarken, Deniz’in gerçeği öğrenmesi, sonun başlangıcı oldu.