19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fi' de Can Manay ve Billur karşılaşıyor

Fi’de 4.bölümde Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Afife rolünü kaptırmamak için Ece’ye kötü bir tuzak hazırlayan Duru, kötü bir sürpriz yaşadı.

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fi' de Can Manay ve Billur karşılaşıyor

Ay Yapım'ın üstlendiği ve ilk sezonuyla yüksek izlenme oranları elde eden  Fi, yeni sezonu Çİ izlenme rekoru kırıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren çok sevilerek takip edilen ve izlenme rekorları 100 milyonu geçen Fi 2. sezon Çi'de aynı rekora ulaşarak izlenme rekorlarını dijital platformlar üzerinden kırdı. 

 

Fİ Çİ 2.SEZON 5. BÖLÜM 

Fi Çi 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak. Cuma günü saat 21.00’da Fi izleyicisiyle buluşacak.

 

Fİ,  ANLAMI

Fi

Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. İçinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikâyeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkılarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır.

 

Pi

Şimdi itiraf zamanı! İtiraf ediyorum: Sana tuzaklar kurdum. Adlarını Fi ve Çi koydum.

Can Manay'ın Duru'ya duyduğu açlıkla çıkardım seni yola, Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını Deniz'le anlatmaya çalıştım sana… Beni takip etmen için yolumuzu onların hikâyeleriyle süsledim. Anlamları da hemen hemen her satıra gizledim.