25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Fi dizisi izle yeni sezon başladı mı Fi dizisinde bu sezon kimler oynayacak hangi kanalda yayına girecek? Türkiye’deki ilk internet dizisi olan Fİ’nin yeni bölüm tarihi belli oldu. İlk bölümden itibaren reytingleri alt üst eden Fi izleyicisinden tam not almaya devam ediyor. PUHU TV'de ekrana gelen Fİ dizisi yayınlanan tanıtım fragmanları ile adından sıkça söz ettiriyor. Yeni sezon fragmanı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İşte Fi dizisi son bölüm fragmanı ve detayları...

23 Ekim 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Fi dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Fi,Çi,Pi adlı dizi hangi kanalda yayınlanacak? Yeni oyuncuları kimler? sorularının yanıtları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde sizler için derledik. Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı  Fi izleyicileri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bugüne kadar yoğun izleyici kitlesine sahip olan dizi bundan sonra  Show TV’de yayın hayatını sürdürecek. Yayınlanan 12 bölümüyle internet televizyonu Puhu TV'de izleyicilerle buluşan Fi dizisi, Mart ayından itibaren yayın hayatına Show TV'de devam edecek. Fi’nin  Show TV'ye geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Show TV Genel Yayın Yönetmeni Suavi Doğan, "Mart - Haziran arası diziyi yayınlayacağız. Dizi 60 dakika olduğu için, 26 bölümü her hafta iki bölümü birleştirerek ekrana getireceğiz.

Sonuçta 13 haftada bitecek." İfadesine yer verdi. Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi arasında yer alan Fİ dizisinde başrolleri Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi ve Mehmet Günsür paylaşıyor.

Dizide ikinci perde 9 Kasım’da başlıyor

 

 

Fİ'nin yeni sezon ilk bölümünün yayın tarihini duyurmak için çekilen videolar büyük ilgi gördü. Milyonun üzerinde izlenen ve binlerce beğeni alan videolarla Fİ, izleyicileri tarafından ne kadar merakla beklendiğini göstermiş oldu.